Porsche Exclusive

Filosofie
Porsche Exclusive staat voor individualiteit, rechtstreeks af fabriek. De mogelijkheden zijn hierbij net zo rijk geschakeerd als uw eigen ideeën. Noem uw wens, dan zetten wij alles op alles, hem in vervulling te doen gaan – mits de technische en kwalitatieve realiseerbaarheid bestaat.

Bij de individualisering is het niet alleen van belang dat er fraaie materialen worden gebruikt, maar ook dat deze zorgvuldig worden verwerkt. Ons hoofdprincipe is nog steeds: met de hand gemaakt maatwerk. Waar het te pas komt ook met naald en draad. Ook bij de handmatige bewerking van fraai hout zorgt de jarenlange ervaring van onze medewerkers dat het zo eigen karakter van dit materiaal optimaal tot zijn recht komt.

Wat denkt u van carbon? Licht en zeer vormvast. Loepzuiver op maat gemaakt krijgt het racesportallures. Of van roestvrij staal? Extra sterk. Gepolijst en verchroomd een lust voor het oog en bijzonder roest- en hittebestendig. Al even briljant is hoogglanzend geëloxeerd aluminium.

Wenst u de verfraaiing van interieur en exterieur, een SportDesignPakket of een sportuitlaat? Bij ons wordt uw wens werkelijkheid. Wij willen dat u met uw Porsche 100% tevreden bent. Tot in het kleinste detail.

Porsche Exclusive in de praktijk
Individueler. Origineler. Porsche Exclusive is personalisatie op zijn best. Opvallend van binnen en van buiten in elke combinatie, zodat het de Porsche van uw dromen wordt. Ter inspiratie hebben wij een aantal Porsches met Exclusive opties samengesteld. Deze Porsches kunt u hier bekijken.

Porsche Centrum Amsterdam: Exclusive Manufaktur Partner van Nederland
Bij de Porsche Centrum Amsterdam, Exclusive Manufaktur Partner, is het mogelijk om uw Porsche geheel naar eigen smaak samen te stellen – uw eigen unieke Porsche. Wij nemen ruim de tijd om u te adviseren over de vele mogelijkheden. En assisteren u indien gewenst. Advies van Porsche Exclusive is exclusief, net als uw toekomstige Porsche. Ontworpen door u, volgens uw persoonlijke wensen. Technisch en visueel. Binnen en buiten. ´A true one of a kind´.

Onze kernwaarden: vakmanschap en toewijding. En de beste materialen als leer, carbon, hout en aluminium. Met zorg vervaardigd. Met oog voor de kleinste details. Alles in het streven naar exclusiviteit – van de onderdelen tot de complete Porsche, uniek is het sleutelwoord. Het resultaat? De hoogste norm in personalisatie.

De Porsche Exclusive Manfaktur Partner in Nederland verwelkomt u graag.