Onderstel718 Cayman GTS

Onderstel

Bij de 718 GTS modellen zorgt het lichtgewicht onderstel met Porsche Active Suspension Management (PASM) voor een nauwkeurig en dynamisch rijgedrag. PASM is een elektronisch systeem voor de verstelling van de schokdempers. Afhankelijk van wegdek en rijstijl regelt dit systeem actief en continu de schokdemperkracht voor elk wiel afzonderlijk. De carrosserie is met 10 mm verlaagd ten opzichte van de 718 en 718 S-modellen. Het resultaat: meer rijstabiliteit, meer veiligheid en meer performance.

PASM sportonderstel

Tegen meerprijs leverbaar voor de 718 GTS modellen: het PASM sportonderstel. De carrosserie is ten opzichte van de 718 en 718 S-modellen met 20 mm verlaagd. De veren zijn korter en straffer afgesteld en de dwarsstabilisatoren hebben een hogere torsiestijfheid. Voor een verdere verbetering van de performance.

Porsche Torque Vectoring (PTV)

Het systeem verbetert de rijdynamiek en de stabiliteit. Veel souplesse bij elke snelheid – gekoppeld aan nauwkeurig instuurgedrag en evenwichtige reacties op lastwisselingen. Hoge dwarsdynamische stabiliteit van de auto en een uitstekende tractie.

Het 718 GTS idee

Exterieurdesign

Interieurdesign

Interieurpakket GTS

Aandrijving

Sportuitlaatsysteem

6-versnellings schakelbak

Porsche Doppelkupplung (PDK)

Onderstel

Sport Chrono Pakket

De remmen

Lichtconcept

Sound Package Plus

BOSE® Surround Sound-System

Burmester® High-End Surround Sound-Syste

Het nieuwe Porsche Communication Managem

Connect

Connect Plus

Diensten

Connect Apps

Porsche Exclusive Manufaktur

Porsche Tequipment