Exterieurdesign718 Cayman GTS

Exterieurdesign

Voor de start kunt u nog even van het uitzicht genieten – op adembenemende landschappen, uitdagende wegen en een design dat uw hart zelfs bij stilstand al sneller laat kloppen.

De 718 GTS modellen stralen voorwaartse drang uit – zelfs bij stilstand. Dankzij een scherper design en zwarte accenten. De achterzijde is strak vormgegeven en oogt dankzij de zwarte onderzijde achter en de zwarte centraal geplaatste sporteindpijpen breed en krachtig. De achterlichten met led-techniek zijn getint, het modellogo is eveneens uitgevoerd in zwart.

De grote luchtinlaten zorgen voor een optimale luchttoevoer. Ook zorgen ze ervoor dat de voorzijde nog krachtiger en breder oogt. De getinte lampen in de voorbumper, als ook de voorspoiler en de airblades aan de zijkanten in zwart, benadrukken dit. Bi-xenonkoplampen zorgen voor een uitstekend zicht. De tegen meerprijs leverbare led-koplampen inclusief Porsche Dynamic Light System Plus (PDLS Plus) bieden een hoog veiligheidsniveau in combinatie met een sportief design.

Voor veel grip zorgen de 20 inch Carrera S wielen met dynamisch 10-spaaks design. Ze zijn – typisch GTS – uitgevoerd in zwart zijdeglans. Tegen meerprijs zijn andere 20 inch wielen verkrijgbaar.

Het 718 GTS idee

Exterieurdesign

Interieurdesign

Interieurpakket GTS

Aandrijving

Sportuitlaatsysteem

6-versnellings schakelbak

Porsche Doppelkupplung (PDK)

Onderstel

Sport Chrono Pakket

De remmen

Lichtconcept

Sound Package Plus

BOSE® Surround Sound-System

Burmester® High-End Surround Sound-Syste

Het nieuwe Porsche Communication Managem

Connect

Connect Plus

Diensten

Connect Apps

Porsche Exclusive Manufaktur

Porsche Tequipment