ExterieurCayenne E-Hybrid

Exterieur

Het front is nieuw vormgegeven en oogt zeer krachtig – deze auto maakt als hij stilstaat al duidelijk dat hij over veel vermogen beschikt. De led-koplampen kunnen als meeruitvoering worden aangevuld met de led-MatrixBeam-functie.

Aan de zijkant worden de scherpere lijnen van het dak tot aan de dakspoiler naar achteren toe vlakker. De Cayenne beschikt ook over nieuw vormgegeven portieren en nieuwe, maximaal 22 inch grote wielen met – voor het eerst bij de Cayenne – een breedset met maximaal 315 mm brede banden op de achteras. Stuk voor stuk details die de sportieve uitstraling versterken.

De achterzijde is compleet nieuw vormgegeven. De aandacht wordt direct op de markante doorlopende lichtunit gevestigd, die over de hele achterzijde doorloopt en de Cayenne een nog elegantere uitstraling geeft. De achterlichten beschikken over uiterst moderne en precieze led-techniek en borduren voort op het designconcept van de koplampen. De afzonderlijke verlichtingselementen zijn driedimensionaal vormgegeven. Opnieuw een highlight van het autodesign.

De E-Hybrid is te herkennen aan de modelaanduiding 'e-hybrid' op het linker- en rechterspatscherm en op de achterklep. Andere onderscheidende kenmerken zijn de remzadels in acidgreen.

Al met al beschikt de Cayenne ten opzichte van het vorige model over nog bredere schouders – en zodoende oogt hij gespierder, atletischer, dynamischer.

Exclusief voor de nieuwe Cayenne E­-Hybrid: nieuwe 21 inch Cayenne AeroDesign wielen.

Diensten en smartphone-apps

Apple® CarPlay

My Porsche

Porsche Connect Store

Controleer de hybridestatus

Bedien het laadproces en de klimaatregel

Zoek oplaadmogelijkheden

Exterieur

Interieur

Thuis laden

Porsche universele lader (AC) en oplaada

Onderweg laden

Porsche Charging Service

Adaptieve luchtvering

De remmen

Achterasbesturing

Porsche Dynamic Chassis Control (PDCC)

Led-matrixkoplampen met Porsche Dynamic

Head-updisplay*

Adaptieve cruise control (ACC)

Lane Assist met verkeersbordherkenning

Noodstopfunctie

Nachtzichtassistent

Porsche InnoDrive met adaptieve cruise c

Burmester® High-End 3D Surround Sound-Sy

BOSE® Surround Sound System

Sound Package Plus

Exclusive Manufaktur

Porsche Tequipment