Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Amsterdam is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord
Porsche Centrum Amsterdam
Car Configurator
Contact

Porsche Centrum Amsterdam

Sijsjesbergweg 50

1105 AL Amsterdam Zuidoost

T: 020 - 4 911 911

info@porschecentrumamsterdam.nl

Openingstijden

Maandag - vrijdag 09:00u - 18:00u 
Zaterdag 10:00u - 17:00u 
Zondag Gesloten

 

Modellen

Champions Lunch

30 mei 2022

Amsterdam, 30-05-2022.

Net als 'De Godenzonen' op het veld staan, via de spelerstunnel het veld betreden en vanaf de middenstip de Johan Cruijff ArenA het stadion ervaren. 

Vandaag konden wij deze dromen werkelijkheid laten worden voor een deel van onze eigen champions tijdens de twee door Porsche Centrum Amsterdam georganiseerde Champions Lunches. Twee uitgebreide lunches op de middenstip van de Johan Cruijff Arena ter ere van de 36ste langstitel van de Amsterdamsche Football Club Ajax. Onze champions werden ontvangen in de spelestunnel waar Ajax 1 zijn thuiswedstrijden van start gaat voor onder andere de Champions League en eredivisie wedstrijden. Daarnaast hadden zij de mogelijkheid om een balletje trappen op het goal. Naast het goal van de Johan Cruijff ArenA stonden drie Taycan GTS modellen in de kleur comibantie van 'wit-rood-wit'. Al met al een onvergetelijke middag om nooit meer te vergeten. 

Om niks te missen, houd de Porsche24 app in de gaten voor al onze evenementen: Porsche24