Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Amsterdam is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord
Porsche Centrum Amsterdam
Car Configurator
Contact

Porsche Centrum Amsterdam

Sijsjesbergweg 50

1105 AL Amsterdam Zuidoost

T: 020 - 4 911 911

info@porschecentrumamsterdam.nl

Openingstijden

Maandag - vrijdag 09:00u - 18:00u
Zaterdag 10:00u - 17:00u (Showroom)
Zondag Gesloten

 

Modellen

Maatregelen coronavirus.

Dienstverlening tijdens het coronavirus

Naar aanleiding van de laatste ontwikkelingen rondom het coronavirus (COVID-19), hebben wij onze voorzorgsmaatregelen weer aangescherpt. Onze primaire focus ligt op het waarborgen van de gezondheid en het welzijn van onze klanten en medewerkers. Echter hoeft u uw komst niet meer te melden en bent u van harte welkom in de showroom en werkplaats.

Onze gastvrouwen, verkoop- en serviceadviseurs heten u tijdens de reguliere openingstijden van harte welkom. Om ons team in staat te stellen de richtlijnen van het RIVM in acht te nemen, verzoeken wij u vriendelijk hier rekening mee te houden. Tijdens uw bezoek is ons team extra alert op persoonlijke hygiëne. Zo begroeten we elkaar niet met het geven van een hand en blijven we op twee meter afstand. 

Haal- en brengservice.
We doen er alles aan om de mobiliteit te waarborgen. Bent u niet in staat uw Porsche zelf naar de werkplaats te brengen voor onderhoud? Geen zorgen. Porsche Centrum Amsterdam biedt een gratis en vrijblijvend haal- en brengservice aan in combinatie met onderhoud aan uw Porsche. Dit houdt in dat uw auto opgehaald wordt op locatie waar de auto zich bevindt en na onderhoud netjes bij u thuis afgeleverd wordt. 

Onze chauffeurs werken met hoezen voor stoel, stuur en versnellingspook en hebben veiligheidsinstructies gehad om de risico’s tijdens onze haal-en brengservice zo veel mogelijk te beperken.

Let op, voor uw en onze veiligheid halen en brengen we alleen uw auto en niet uzelf.

Extra maatregelen.

  • Wachten tijdens een werkplaatsbezoek is beperkt mogelijk;
  • Betalingen zijn uitsluitend met pin of creditcard, wij accepteren geen contant geld;
  • We kunnen in geen geval met u samen proefrijden.


Mocht u vragen hebben, laat het ons weten via info@porschecentrumamsterdam.nl.

Wij hopen op uw begrip.


Team Porsche Centrum Amsterdam