Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Amsterdam is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord
Porsche Centrum Amsterdam
Car Configurator
Contact

Porsche Centrum Amsterdam

Sijsjesbergweg 50

1105 AL Amsterdam Zuidoost

T: 020 - 4 911 911

info@porschecentrumamsterdam.nl

Openingstijden

Maandag - vrijdag 09:00u - 17:00u 
Zaterdag 10:00u - 17:00u 
Zondag Gesloten

 

Modellen

We zijn weer open

De showroom en werkplaats zijn open tot 17:00 uur.

 

In lijn met de overheidsmaatregelen die vanwege het coronavirus gelden in Nederland, is onze showroom (van maandag tot en met zaterdag) open tot 17:00 uur. De werkplaats is geopend zoals u van ons gewend bent voor service en onderhoud.

Onze online showroom is 24/7 geopend
In onze online showroom staat onze actuele voorraad van gebruikte Porsches en nieuwe Porsches. Onze verkoopadviseurs zijn natuurlijk telefonisch en online (via chat) bereikbaar voor uw vragen, offertes en biedingen op in te ruilen auto’s. Voor een afspraak in onze showroom met een van onze verkoopadviseurs kunt u ons bereiken via 020 - 4 911 911 of info@porschecentrumamsterdam.nl.

Proefrit maken?
Proefritten zijn toegestaan. Neem contact op bij interesse, dan bespreken we samen met u de mogelijkheden voor een proefrit. We ontsmetten voor de proefrit de auto en de verkoopadviseur zal op tenminste 1,5 meter afstand de details met u bespreken. 

Heeft u een werkplaatsafspraak of wilt u er een maken?
Uw afspraak kan gewoon doorgaan op de afgesproken datum en tijdstip. Uiteraard kunt u gebruikmaken van vervangend vervoer of van onze haal- en brengservice voor uw auto. Een afspraak maakt u eenvoudig via onze werkplaatsplanner. Wij nemen extra hygiënemaatregelen en vragen u zich hier ook aan te houden.

Het magazijn is bereikbaar voor afhalen van onderdelen.
Uw reeds bestelde onderdelen kunt u afhalen in het magazijn bij Porsche. 

Onze extra hygiënemaatregelen.
Als u onze werkplaats bezoekt voor reparatie of onderhoud, doen we er alles aan om de service zoals u die van ons gewend bent, zo goed mogelijk te realiseren. De gezondheid van u en onze medewerkers staat daarbij voorop. Wij volgen daarbij onverminderd de richtlijnen van het RIVM en hanteren de volgende maatregelen.

  • We begroeten u contactloos.
  • We houden 1,5 meter afstand.
  • We dragen een mondkapje en verzoeken u dat ook te doen.
  • Alle medewerkers wassen regelmatig en grondig hun handen.
  • Onze monteurs dragen handschoenen en gebruiken stuur-, stoel- en pookhoezen.
  • We ontsmetten voor gebruik uw eventuele vervangende vervoer.
  • We zorgen voor extra ontsmetting van balies, deurklinken, meubels en pinapparaten.
  • We accepteren alleen pinbetalingen om zo fysiek contact te vermijden.
  • Als u klachten heeft die passen bij corona, verzoeken we u om het bezoek uit te stellen en plannen we graag een nieuwe afspraak.

Heeft u een andere vraag?
Wij blijven telefonische en online bereikbaar voor al uw vragen. U kunt ons bereiken via 020 - 4 911 911 of info@porschecentrumamsterdam.nl.

Volg de maatregelen en blijf gezond.

Wij zijn er van overtuigd dat wij met elkaar de uitdagingen als gevolg van het coronavirus zullen overwinnen. U kunt erop rekenen dat al onze medewerkers er alles aan doen om uw mobiliteit te garanderen.

Hartelijk dank voor uw begrip.

Porsche Centrum Amsterdam