Dienstverlening tijdens het coronovirus.

Naar aanleiding van de laatste ontwikkelingen rondom het coronavirus (COVID-19), hebben wij onze voorzorgsmaatregelen iets versoepeld. Onze primaire focus ligt nog steeds op het waarborgen van de gezondheid en het welzijn van onze klanten en medewerkers. Echter hoeft u uw komst niet meer te melden en bent u van harte welkom in de showroom en werkplaats.

Onze gastvrouwen, verkoop- en serviceadviseurs heten u tijdens de reguliere openingstijden van harte welkom. Om ons team in staat te stellen de richtlijnen van het RIVM in acht te nemen, verzoeken wij u vriendelijk hier rekening mee te houden. Tijdens uw bezoek is ons team extra alert op persoonlijke hygiëne. Zo begroeten we elkaar niet met het geven van een hand en blijven we op twee meter afstand. 

Haal- en brengservice.
We doen er alles aan om de mobiliteit te waarborgen. Bent u niet in staat uw Porsche zelf naar de werkplaats te brengen voor onderhoud? Geen zorgen. Porsche Centrum Amsterdam biedt een gratis en vrijblijvend haal- en brengservice aan in combinatie met onderhoud aan uw Porsche. Dit houdt in dat uw auto opgehaald wordt op locatie waar de auto zich bevindt en na onderhoud netjes bij u thuis afgeleverd wordt. 

Onze chauffeurs werken met hoezen voor stoel, stuur en versnellingspook en hebben veiligheidsinstructies gehad om de risico’s tijdens onze haal-en brengservice zo veel mogelijk te beperken.

Let op, voor uw en onze veiligheid halen en brengen we alleen uw auto en niet uzelf.

Extra maatregelen.

  • Wachten tijdens een werkplaatsbezoek is beperkt mogelijk;
  • Betalingen zijn uitsluitend met pin of creditcard, wij accepteren geen contant geld;
  • We kunnen in geen geval met u samen proefrijden.


Mocht u vragen hebben, laat het ons weten via info@porschecentrumamsterdam.nl.

Wij hopen op uw begrip.


Team Porsche Centrum Amsterdam