Dienstverlening tijdens het coronovirus.

Naar aanleiding van de laatste ontwikkelingen rondom het coronavirus (COVID-19), hebben wij onze voorzorgsmaatregelen aangescherpt. Onze primaire focus ligt op het waarborgen van de gezondheid en het welzijn van onze klanten en medewerkers. U bent op afspraak van harte welkom in de showroom en werkplaats.

Onze gastvrouwen, verkoop- en serviceadviseurs heten u tijdens de reguliere openingstijden van harte welkom. Om ons team in staat te stellen de richtlijnen van het RIVM in acht te nemen, verzoeken wij u vriendelijk om voorafgaand aan uw bezoek een afspraak te maken via 020-4911911. Tijdens uw bezoek is ons team extra alert op persoonlijke hygiëne. Zo begroeten we elkaar niet met het geven van een hand en blijven we op twee meter afstand. Ook u verzoeken we vriendelijk om zorgvuldig met deze richtlijnen om te gaan.

Haal- en brengservice.
We doen er alles aan om de mobiliteit te waarborgen. Bent u niet in staat uw Porsche zelf naar de werkplaats te brengen voor onderhoud? Geen zorgen. Porsche Centrum Amsterdam biedt een gratis en vrijblijvend haal- en brengservice aan in combinatie met onderhoud aan uw Porsche. Dit houdt in dat uw auto opgehaald wordt op locatie waar de auto zich bevindt en na onderhoud netjes bij u thuis afgeleverd wordt. 

Onze chauffeurs werken met hoezen voor stoel, stuur en versnellingspook en hebben veiligheidsinstructies gehad om de risico’s tijdens onze haal-en brengservice zo veel mogelijk te beperken.

Let op, voor uw en onze veiligheid halen en brengen we alleen uw auto en niet uzelf.

Extra maatregelen.

  • Wachten tijdens een werkplaatsbezoek is niet meer mogelijk;
  • Betalingen zijn uitsluitend met pin of creditcard, wij accepteren geen contant geld;
  • In de werkplaats werken wij met nieuwe shifts, het kan zijn dat we hierdoor iets minder flexibel zijn;
  • We kunnen in geen geval meer met u samen proefrijden.


Mocht u vragen hebben, laat het ons weten via info@porschecentrumamsterdam.nl.

Wij hopen op uw begrip.


Team Porsche Centrum Amsterdam