Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Amsterdam is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord
Porsche Centrum Amsterdam
Car Configurator
Contact

Porsche Centrum Amsterdam

Sijsjesbergweg 50

1105 AL Amsterdam Zuidoost

T: 020 - 4 911 911

info@porschecentrumamsterdam.nl

Openingstijden

Maandag - vrijdag 09:00u - 18:00u
Zaterdag 10:00u - 17:00u (Showroom)
Zondag Gesloten

 

Modellen

Pon Porsche dealers klaar voor Zandvoort

Porsche en de Nederlandse dealerorganisatie hebben een historische link met de Grand Prix in Zandvoort. Het duinencircuit is de natuurlijke habitat van het sportwagenmerk. Ben Pon nam in 1962 als Formule 1-coureur deel aan de Grand Prix van Nederland. Hoewel de Formule 1-carrière van ‘Mister Porsche’ welgeteld vier ronden duurde, is zijn naam voor altijd met het circuit verbonden gebleven. Pon is niet voor niets één van de officiële Event Supporters van de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix 2021. Porsche rijders kunnen dit historische Formule 1-event van dichtbij meemaken, inclusief de brullende GT3 Cup motoren van de Porsche Mobil 1 Supercup.

 

“We gaan Porsche fans het hele weekend trakteren op een spectaculair programma bomvol spektakel en Porsche-beleving,” aldus Scott Ammerlaan, Manager Marketing van de Pon Porsche Dealergroep (PPDG) waar de dealers in Amsterdam, Groningen, Leusden en Rotterdam bij zijn aangesloten. “Dat doen we niet alleen tijdens de Porsche Mobil 1 Supercup, de snelste merkencup ter wereld waar liefst zes Nederlandse coureurs aan meedoen, maar ook met een prachtige Porsche Parade inclusief exclusieve, unieke racers uit het Porsche Museum in Stuttgart-Zuffenhausen.”

 

PPDG biedt drie unieke arrangementen voor Porsche-rijders aan, te vinden onderaan deze pagina. Deelnemers kunnen de prestaties van hun landgenoot Max Verstappen en de (race)wereld van Porsche van dichtbij ervaren, onder andere vanaf de speciale Ben Pon Tribune vlak vóór start/finish of vanuit de speciale Ben Pon Lounge waar tijdens het event hapjes en drankjes zijn te verkrijgen. Voor de gasten van de Ben Pon Tribune staan 2.000 speciale oranje Gazelle fietsen klaar waarmee zij – geheel emissievrij - naar het circuit kunnen rijden. Daarvoor worden drie verschillende Park & Bike locaties in Haarlem ingericht. De fiets wordt bij aankomst in Zandvoort geparkeerd in de speciale Pon fietsenstalling ‘Hungaroring’ en kan na afloop van het spektakel ook daar weer worden opgehaald voor de terugtocht naar Haarlem.

 

Scott Ammerlaan: “Het aantal aanmeldingen bij de dealers is ongekend groot. We zitten eigenlijk al vol, maar proberen altijd te kijken naar eventuele mogelijkheden. Belangstellenden kunnen een aanvraag doen per mail aan mij - scott.ammerlaan@pon.com - of aan hun salesmedewerker bij de dealer.”

 

  • Ben Pon Hospitality Arrangement (€1.190,- excl. BTW)

Dit arrangement geeft recht op 1 e-ticket voor vrijdag 3 september, zaterdag 4 september, zondag 5 september en een Gazelle Dutch Grand Prix bike. Het gehele weekend is er gezorgd voor passende hospitality, krijgt u toegang tot het Ben Pon Hospitality Paviljoen en is er gezorgd voor parkeergelegenheid. Tijdens de Dutch Grand Prix mag u plaats nemen op de gereserveerde 'golden' plaatsen op de Ben Pon Tribune. Na de Dutch Grand Prix ontvangt u een Limited Edition Gazelle fiets thuis! Deze fiets wordt gebruikt tijdens het race weekend door verschillende teams en beroemdheden.

  • Ben Pon F1 Paddock Club Arrangement (€5.000,- excl. BTW)

Dit arrangement geeft recht op 1 e-ticket voor vrijdag 3 september, zaterdag 4 september, zondag 5 september en een Gazelle Dutch Grand Prix bike. Het gehele weekend is er gezorgd voor passende hospitality en krijgt u exclusief toegang tot de Ben Pon Suite die deel uit maakt van de VIP F1 Paddock Club. Ontmoet hier zowel oude als jonge race legendes en geniet ondertussen van het eten bereid door internionale topchefs en de open champagne bar. Tijdens de Dutch Grand Prix is er voor alle F1 Paddock Club gasten een exclusieve parkeerlocatie op de boulevard van Zandvoort. Vanaf deze locatie bent u binnen 10 minuten op Circuit Zandvoort. Na de Dutch Grand Prix ontvangt u een Limited Edition Gazelle fiets thuis! Deze fiets wordt gebruikt tijdens het race weekend door verschillende teams en beroemdheden.

  • Huis ter Duin F1 Paddock Club Arrangement (€7.000,- excl. BTW)

Dit arrangement geeft recht op 1 e-ticket voor donderdag 2 september, vrijdag 3 september, zaterdag 4 september, zondag 5 september, een Gazelle Dutch Grand Prix bike en drie overnachtingen in het prachtige Grand Hotel Huis Ter Duin. Uiteraard is er een pendeldienst aanwezig die u van het Grand Hotel Huis Ter Duin naar het circuit in Zanvoort brengt. Het weekend is geheel in stijl verzorgd en geeft u exclusief toegang tot de Ben Pon Suite in de VIP F1 Paddock Club, waar u zowel jonge als oudere race legendes kan ontmoeten onder het genot van een glas champagne en perfect eten bereid door internoinale topchefs. U krijgt een unieke kijk in de pitstraat van de Formula One teams, waar u geheel in de Grand Prix sfeer kunt komen.

Programma.

Donderdag 2 september
18:00 uur: Uitzending F1 Café uit Huis er Duin (Huis ter Duin arrangement)

Vrijdag 3 september
10:15 uur: F1 1e vrije training
16:30 uur: F1 2e vrije training
18:00 uur: Uitzending F1 Café uit Huis ter Duin (Huis ter Duin arrangement)
18:45 uur: Porsche Supercup vrije training

Zaterdag 4 september
12:00 uur: F1 3e vrije training
13:30 uur: Porsche Supercup kwalificatie
15:00 uur: F1 kwalificatie
20:00 uur: Red Bull Racing feest (Huis ter Duin arrangement)

Zondag 5 september
12:30 uur: Porsche Supercup Race
15:10 uur: F1 Race