Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Amsterdam is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Beleef de wereldpremière van de nieuwe 911 live mee.

27 november 2018

De nieuwe Porsche 911 viert aan de vooravond van de LA Auto Show zijn wereldpremière in Carson bij Los Angeles. Het evenement start op dinsdag 27 november om 20.00 uur lokale tijd (28 november 05.00 uur Nederlandse tijd). De onthulling van de nieuwe 911 is live te volgen.

Vanaf nu is het videokanaal newsTV dé verzamelplaats voor alle exclusieve videocontent van Porsche. Het kanaal is gratis toegankelijk en vereist geen registratie. NewsTV.porsche.de biedt achtergrondinformatie over het bedrijf en daarnaast nieuwe items voor journalisten en multipliers. Zo zijn wereldpremières en onthullingen van nieuwe modellen hier live te volgen. Het beeldmateriaal is bovendien te delen en beschikbaar voor (nieuws)websites; alle video’s en livestreams zijn eenvoudig te embedden. De video’s zijn zowel op desktop als op mobile devices af te spelen.

Beleef live de onthulling van de nieuwe Porsche 911 mee (28 november 05.00 uur Nederlandse tijd) via newstv.porsche.de.