Porsche Advanced Driver Training


Als u meer uit uw Porsche en uzelf wilt halen. Volg dan een 1-op-1 rijtraining.

Iedere Porsche bezitter weet, dat een Porsche anders is dan elke andere auto op de weg. Porsches worden ontwikkeld om te presteren. Met zijn goede rijdynamiek en strakke wegligging vraagt een Porsche om dagelijks gebruikt te worden. Bij de Porsche Advanced Driver training draait het om het benutten van het vermogen en deze tegelijkertijd te beheersen.

De Porsche Advanced Driver Training helpt u beter te reageren op dagelijkse situaties en ook om juist te handelen in noodsituaties. Daar waar uw rijles is gestopt gaan wij verder. Alles draait om beheersing en stuurvaardigheid. Tast de dynamische grenzen van uw Porsche af op de openbare weg, rekening houdend met de weersomstandigheden en andere weggebruikers.

De Porsche Advanced Driver Training is een 1-op-1 rijtraining. Een ervaren instructeur zal u gedurende een 3 uur durende training op de openbare weg leren om de capaciteiten van uw Porsche te benutten en u te laten ervaren waar en onder welke omstandigheden de Porsche veiligheidssystemen u kunnen ondersteunen. Kortom, met deze rijtraining leert u uw Porsche echt kennen en kunt u niet alleen het beste uit uw Porsche halen, maar ook uit uzelf.

Het trainingsprogramma is geschikt voor elk type Porsche en bestuurder. De rijtraining wordt in overleg met u ingepland en vindt plaats achter het stuur van uw eigen Porsche. Vanaf het Porsche Centrum bij u in de buurt wordt er gestart en de kosten voor een 3-uurs training zijn € 349,00*.

Heeft u interesse in de Porsche Advanced Driver Training, wilt u uw voucher verzilveren of heeft u andere vragen? Neem dan contact op met ons via info@porschecentrumamsterdam of 0204911911. Een andere mogelijkheid is een email sturen naar: padt@porsche.nl.

* Bij de aanschaf van een nieuwe Porsche ontvangt u deze rijtraining cadeau.