Porsche Sport Driving School

De Porsche Sport Driving School is een internationaal begrip. Het is wereldwijd voor veel deelnemers de eerste uitdagende kennismaking met de topprestaties van Porsche. Via de Porsche Sport Driving School leert u als bestuurder uw Porsche pas echt kennen, zowel qua beheersing als qua techniek. De Porsche Sport Driving School haalt het optimale uit u en uw Porsche. Uw rijvaardigheid wordt niet alleen op de proef gesteld, maar bovenal verbeterd.

Beter leren rijden
De Porsche Sport Driving School biedt verschillende rijtrainingen aan die voldoen aan de hoogste internationale normen. Ontwikkel uw rijvaardigheid en wagenbeheersing terwijl u geniet van het rijplezier.

Dit jaar biedt Porsche Nederland naast de Warm-up en Precision trainingen ook de vervolgtrainingen Performance en Master, ook de Master RS training en Yound Driver Experience aan.

> Warm-up
De Warm-up Training is een intensieve eendaagse training in uw eigen Porsche. Deze rijvaardigheidstraining vormt de basis voor alle vervolgtrainingen. Niet alleen leert u uw Porsche gedurende 1 dag beter kennen, tevens verbetert u ook uw rijvaardigheden en weet u na afloop de sportieve rijprestaties van uw Porsche beter te benutten.

> Precision
De Precision Training is toegespitst op de karakteristieken van uw Porsche. U leert in een veilige omgeving de potentie van uw Porsche te benutten. Het is geen racecursus, maar wel de perfecte gelegenheid om u vertrouwd te maken met uw Porsche. Bovendien is het ook een ideale opstap voor de Performance training.

> Performance
De prestaties van een Porsche, die kent u. Maar hoe zit het met uw prestaties? Als u de Precision Training met succes heeft afgerond, wacht nu de volgende stap op weg naar betere prestaties: Deze eendaagse training is een geweldige kans om uw grenzen te verleggen. Natuurlijk bent u welkom met ieder model Porsche. Van de 911 tot aan de Cayenne of Macan.

 
> Master
Als u de Performance training succesvol heeft afgerond bent u klaar voor de uitdagende Master Training. Wat kunt
u hier verwachten? Een uitdagende training gericht op veiligheid, performance en met onderdelen die
georiënteerd zijn op de motorsport. Uiteraard begeleid door zeer ervaren en professionele instructeurs. Deelname
met een high-performance auto is niet absoluut noodzakelijk - maar wordt wel aanbevolen.
 
 

> Master RS
Uw missie: coureur worden. Hier heeft u een racelicentie voor nodig. De Porsche Sport Driving School biedt daarom de Master RS Training aan. Tijdens deze training werkt u, samen met uw instructeurs, twee dagen aan de finetuning van uw rijvaardigheid. Als u deze intensieve training succesvol afrondt, ontvangt u de KNAF-erkende racelicentie, de zogenaamde clublicentie. Door een derde trainingsdag toe te voegen, kunt u tevens uw EU-racelicentie behalen.

> Young Driver Experience
Een jongens- en meisjesdroom die uitkomt: met de Porsche Young Driver Experience krijgen kinderen in de leeftijdscategorie 14-17 jaar de kans om met een Porsche op het Circuit van Zandvoort hun eerste spectaculaire rijervaring op te doen. Als cursist kruip je zelf achter het stuur van een Porsche. Jij geeft gas, stuurt en remt, met een enthousiaste instructeur naast je – een onvergetelijke belevenis.

 
Bekijk de trainingskalender voor 2017:
 
Datum  Training Locatie
16 oktober Young Driver Experience  Zandvoort
16 oktober Warm-up / Precision Zandvoort  
16 oktober Warm-up / Precision Classic  Zandvoort
16 oktober Performance Zandvoort
7 / 8 december Master  Zandvoort
7 / 8 december Master RS Zandvoort
     
     
 
en meld u aan voor één van de trainingen via deze link.