Porsche Track Experience

Porsche Track Experience

Porsche Track Experience is hét opleidingsinstituut voor rijvaardigheid op Porsche niveau. Met vijf naadloos op elkaar aansluitende cursusniveaus is er altijd een ideaal instapmoment: of u nu werk wilt maken van de sportiviteit van uw Porsche of raceambities heeft. Met een professionele en enthousiaste instructeur tilt u uw rijvaardigheid stapsgewijs naar een hoger niveau. Uw eigen Porsche is perfect lesmateriaal, maar u kunt er bij Porsche Track Experience ook een huren. Boek nu uw Porsche Driving Experience.

1. Warm-up Training 
Het eerste niveau van Porsche Track Experience is de Warm-up Training. Bij deze eendaagse rijvaardigheidstraining in uwPorsche staat rijplezier centraal. Aan de hand van zes aansprekende cursusonderdelen leert u de sportieve mogelijkheden van uw Porsche optimaal benutten. U heeft daar dagelijks profijt van.

2. Precision Training
In deze eendaagse training draait het om precisie. Met de beste instructeurs ontdekt u op een afgesloten terrein onder meer het geheim van de ideale lijn in bochten. Zo scherpt u uw rijvaardigheid verder aan en krijgt u het zelfvertrouwen om uw Porsche ook op snelheid gecontroleerd over bochtige trajecten te sturen.

3. Performance Training
In één dag op het Circuit van Zandvoort focust u zich, tijdens vier uur effectieve rijtijd, op het vloeiend en beheerst ronden van deze historische duinenpiste met uw Porsche. In een fraaie opeenvolging van bochten vindt u de ideale lijn, de optimale rempunten en meer.

4. Master Training (2 dagen)
Het Circuit van Zandvoort dat voor twee dagen voor u is – dát is het beginpunt van de Porsche Master Training. U krijgt alle tijd om te werken aan uw bochtentechniek op hoge snelheid en u besteedt met uw instructeurs veel aandacht aan verantwoord inhalen en verdedigen. De proefstarts zijn even spectaculaire als nuttige elementen. 

5. Master RS Training
Uw missie: coureur worden. Hier heeft u een racelicentie voor nodig. Porsche Track Experience biedt daarom de Master RS Training aan. Tijdens deze training werkt u, samen met uw instructeurs, twee dagen aan de finetuning van uw rijvaardigheid. Als u deze intensieve training succesvol afrondt, ontvangt u de KNAF-erkende racelicentie, de zogenaamde clublicentie. Door een derde trainingsdag toe te voegen, kunt u tevens uw EU-racelicentie behalen.

> Warm-up en Precision Classic Training
Met de Porsche Warm-up of Precision Classic Training krijgt het rijden in uw klassieke Porsche een extra sportieve touch. Het programma van deze rijvaardigheidstrainingen komt overeen met dat van de Porsche Warm-up en Precision Training, maar dan toegespitst op de specifieke mogelijkheden van uw klassieker.

> Young Driver Experience
Een jongens- en meisjesdroom die uitkomt: met de Porsche Young Driver Experience krijgen kinderen in de leeftijdscategorie 14-17 jaar de kans om met een Porsche op het Circuit van Zandvoort hun eerste spectaculaire rijervaring op te doen. Als cursist kruip je zelf achter het stuur van een Porsche. Jij geeft gas, stuurt en remt, met een enthousiaste instructeur naast je – een onvergetelijke belevenis.

Trainingskalender 2019

Datum  Training Locatie
17 september Warm-up / Precision Zandvoort
17 september Warm-up / Precision Classic  Zandvoort
17 september Performance Zandvoort
27 oktober Warm-up / Precision Zandvoort
27 oktober Warm-up / Precision Classic  Zandvoort
27 oktober Performance Zandvoort
27 oktober  Young Driver Experience Zandvoort
3 & 4 december  Master Zandvoort
3 & 4 december  Master RS Zandvoort

Aanmelden

Boek uw training via de Porsche24 App. Wilt u eerst meer informatie, neem dan contact op via porsche@trackexperience.nl.