Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Amsterdam is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Een volledig elektrische Amsterdamse actie.

Een volledig elektrische Amsterdamse actie.

Bij aankoop van een nieuwe elektrische Porsche Taycan krijgt u van ons de nieuwste revolutie Veloretti Electric TWO fiets cadeau.

De populaire fietsen combineren net als de Porsche Taycan een strak en tijdloos ontwerp en bevatten daarbij de nieuwste geavanceerde technologieën. Hierdoor zal reizen in en rondom Amsterdam nog gemakkelijker voor u worden. 

De  Veloretti Electric fietsen die wij bij deze actie beschikbaar stellen zijn in zowel het nieuwste lage instap, als hoge instap model verkrijgbaar in de kleur Mattle Black:

- Electric Ivy Two Mattle Black 

- Electric Ace Two Mattle Black

Beide fietsen staan eveneens weergegeven op de bovenstaande afbeeldingen. Is uw interesse gewekt? Of heeft u vragen over de actie? Laat het ons weten. We zitten voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u van meer informatie te voorzien. 

020 -  4 911 911 - www.porschecentrumamsterdam.nl

*DISCLAIMER: Deze actie geldt alleen bij Porsche Centrum Amsterdam en niet bij de andere Porsche dealers. De actie duurt tot en met dinsdag 31 oktober 2023 én geldt uitsluitend op nieuw te leveren Taycan’s. De Veloretti wordt na de aflevering van uw nieuwe Taycan geleverd. De Veloretti's zijn niet inwisselbaar voor geld. 

Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden