Een koud kunstje. Porsche Winterinspectie.

Rijplezier in een Porsche is niet seizoensgebonden, ook in de winter kunt u volop genieten van sportieve prestaties. Om uw auto optimaal voor te bereiden op de specifieke uitdagingen van de winter(sport)periode verzorgen wij de Porsche Winterinspectie. Deze uitgebreide inspectie kost slechts € 79,- en nadat u deze heeft laten uitvoeren ontvangt u een voucher ter waarde van € 40,- te besteden in de Porsche Webshop.

De checklist

Bij de Winterinspectie besteden de Porsche technici veel aandacht aan wintergevoelige punten als de accu, de elektronica en de vloeistofniveaus. Uiteraard worden ook de motor, de transmissie, het onderstel en de uitlaat nauwgezet geïnspecteerd. Goed zicht in de winter heeft topprioriteit, daarom besteden de technici extra aandacht aan de verlichting, de voorruit en de ruitenwisserbladen - niets wordt aan het toeval overgelaten. De winterinspectie kan natuurlijk ook worden gebruikt als voorbereiding op de winterstalling, zodat uw Porsche volgend voorjaar in optimale conditie is.

Dit zijn slechts aan aantal punten uit de uitgebreide Porsche winterinspectie. Uiteraard kunt u ook direct terecht voor het wisselen van uw winterbanden en opslag van uw zomerbanden. Eventueel monteren we uw hardtop en stellen de wintertijd voor u in.

Wees de winter voor en maak hier een afspraak.

Waardecheque webshop

De Porsche Winterinspectie is een perfecte voorbereiding op de winter. Als u hem bij ons laat uitvoeren, heeft u bovendien recht op een voucher ter waarde van € 40,- vrij te besteden in de webshop*.

In de webshop staan lekkere warme winterjassen en fraaie reistassen voor uw wintersport, maar ook handige producten voor in en om uw Porsche. Winterbanden zijn in bepaalde landen verplicht en zeker op wintersport onmisbaar, maar ook in Hollandse winters zorgen ze voor extra veiligheid. Ontdek ook de originele Porsche Tequipment transportmiddelen, zoals dakkoffers, sneeuwkettingen en skidragers.

Een uitgebreid overzicht van ons aanbod vindt u via onze webshop.

 *De waardecheque is geldig tot 31 maart 2017 en vanaf een besteding van €50,-. U ontvangt de voucher bij afname van de Winterinspectie bij Porsche Centrum Amsterdam.