Porsche Shop

In de Porsche Shop vindt u 100% originele Porsche merchandise en Porsche kleding van het merk ‘Porsche Driver’s Selection’. De Porsche Driver’s Selection bestaat uit een uitgebreid assortiment aan Porsche producten dat met zorg voor u is samengesteld. De Porsche Shop is er voor alle Porsche fans en rijders.

In Amsterdam een ruime keuze Porsche Driver’s Selection
De collectie van de Porsche Driver’s Selection is te koop bij Porsche Centrum Amsterdam en biedt u een ruime keuze aan Porsche merchandise, bestaande uit onder meer Porsche modelauto’s, speelgoed, sleutelhangers, het Porsche embleem in verschillende uitvoeringen en bureauaccessoires. Verder vindt u in de Porsche Shop diverse Porsche kleding en -accessoires, zoals Porsche jassen, t-shirts, petjes, zonnebrillen, koffers en reistassen van onder meer het Porsche Travel System (PTS). Dit is slechts een kleine greep voorbeelden uit de volledige Porsche collectie die u zowel in de showroom als online kunt kopen. 


Porsche webshop
Klik hier om naar de webshop te gaan.
Om u optimaal van dienst te zijn bij uw online aankopen hebben wij het aankoopproces in de Porsche webshop zo eenvoudig mogelijk gemaakt. De Porsche producten in de online shop hebben grote foto’s en duidelijke informatie, zodat u weet wat u koopt. Of u nu shopt op een desktop, tablet of mobiele telefoon, met een paar klikken kiest u uw producten en rekent u snel en veilig af.

Porsche maakt het u ook makkelijk ná aankoop van producten uit de Porsche webshop. Kies ervoor om uw producten thuis of op een door u gewenst adres te laten bezorgen. Of maak gebruik van de mogelijkheid de producten zonder verzendkosten af te halen bij ons Porsche Centrum.

Bestelt u in de online shop op werkdagen vóór 21:00 uur, dan ontvangt u uw producten de eerstvolgende dag op het adres van uw voorkeur. Bent u na ontvangst niet 100% tevreden over uw aankoop? Dan kunt u de bestelling binnen 14 dagen na ontvangst gratis retourneren.

We wensen u veel plezier tijdens het winkelen in onze Porsche Shop in de showroom en onze Porsche Webshop. U kunt ons bellen op het nummer 0204911911 indien u vragen heeft. We zijn u graag van dienst!