Tour d'Amsterdam 2019.

Op zondag 13 oktober aanstaande organiseren wij de eerste editie van Tour d’Amsterdam. Een tourtocht waarbij rijplezier en een ontspannen samenzijn met Porsche liefhebbers de basis vormen. In samenwerking met Jan Berkhof, een bekende rally organisator, zorgen wij voor een mooie route in Noord Holland. Tijdens de route komt een licht competitief karakter naar voren in de vorm van vragen en leuke proefjes.

Programma.
De Tour d’Amsterdam begint om 09.30 uur met ontvangst in de showroom van Porsche Centrum Amsterdam. Na een kop koffie en een korte briefing start de eerste equipe om 10.30 uur. Wij zorgen voor een goede lunch onderweg en eenmaal terug bij Porsche Centrum Amsterdam staan de borrelhappen en verfrissende drankjes voor u klaar. De prijsuitreiking vindt uiterlijk om 17.00 uur plaats.

Deelnamekosten.
De deelnamekosten bedragen per equipe € 295,- incl. BTW. Dit is inclusief de lunch, drankjes, hapjes en eventuele technische assistentie. Tevens kunt u als deelnemer in de periode voor de tourdag een gratis rallycheck laten uitvoeren.

Inschrijven.
Inschrijven voor deze Tour d'Amsterdam gaat volledig via Porsche24. Komt u er niet uit, stuur dan een mail naar: events@porschecentrumamsterdam.nl.

INSCHRIJVEN