Nieuws

Twee extra cilinders voor nieuwe Porsche 718 GTS-modellen.

- Porsche voegt twee extra sportieve modellen toe aan zijn middenmotorserie: de 718 Cayman GTS 4.0 en 718 Boxster GTS 4.0. Beide tweezitters worden aangedreven door dezelfde atmosferische 4,0-liter zescilinder boxermotor die Porsche ook gebruikt in de topversies, de 718 Cayman GT4 en de 718 Spyder. In de GTS-modellen levert het blok 294 kW/400 pk, 35 pk meer dan de 2,5-liter viercilinder boxermotor in de uitgaande 718 GTS-modellen.

Porsche en Starwars presenteren Tri-Wing S-91x Pegasus Starfighter.

- Designers van Porsche en Lucasfilm Ltd. hebben gezamenlijk een fantasie-ruimteschip ontworpen dat het DNA van beide merken in zich draagt. De projectteams werkten gedurende twee maanden samen in de ontwerpstudio's in Weissach en San Francisco en creëerden een aantal ideeën en ontwerpen voor het fantasie-ruimteschip. Het resultaat is de ‘Tri-Wing S-91x Pegasus Starfighter’. Een gedetailleerd model van anderhalve meter lengte is deze maand te zien tijdens de filmpremière van ‘Star Wars: The Rise Skywalkers’ in Los Angeles.

Nederlandse beursprimeur van Porsche Taycan tijdens Masters of LXRY 2019.

- Vanavond openen de deuren van Masters of LXRY ‘The LOVE Edition’ in RAI Amsterdam, die traditioneel van start gaat met de VIP-night. De 18eeditie van Masters of LXRY is groter dan ooit met ruim 50.000 m2 aan expositieruimte. Porsches elektrische sportwagen Taycan beleeft tijdens ’s werelds grootste luxury fair zijn Nederlandse beursprimeur. Om alvast in de stemming te komen voor vanavond blikken we kort terug op de 2018-editie van Masters of LXRY.