Nieuws & Evenementen

De miljonair onder de sportwagens: de miljoenste Porsche 911

- In Stuttgart-Zuffenhausen is vandaag de miljoenste Porsche 911 van de band gelopen. Het jubileummodel is een Carrera S in de speciale tint Irish Green die is uitgevoerd met vele details die verwijzen naar de eerste 911 uit 1963. De 911 is en blijft het strategisch meest belangrijke model binnen de modellenrange van Porsche. Hij draagt sterk bij aan Porsche’s positie als een van de meest winstgevende autofabrikanten ter wereld.

Porsche breidt Porsche Approved Garantie uit tot 15 jaar

- Porsche maakt het vanaf vandaag mogelijk om de Porsche Approved Garantie te verlengen tot de auto maximaal vijftien jaar oud is of 200.000 kilometer heeft gereden. Dat was tot nu toe maximaal tien jaar. Tijdens de garantieperiode rijdt de klant zorgeloos in de wetenschap dat alle mogelijke malheur wereldwijd is gedekt, vergelijkbaar met de garantie op nieuwe Porsche modellen. Om welk model het ook gaat: de dealer biedt ongeacht de leeftijd van de auto zekerheid en betrouwbaarheid zoals alleen de officiële Porsche dealer die biedt.

Terugblik: Exclusieve Circuitdag Porsche Centrum Amsterdam

- Op maandag 10 april 2017 organiseerde wij, in samenwerking met GP Elite, de eerste Exclusieve Circuitdag van Porsche Centrum Amsterdam op Circuitpark Zandvoort. Met 36 personen zat het deelnemersveld helemaal vol. Zowel de beginnende circuit rijders, als de ervaren rijders, stonden te popelen om een lekker stukje te sturen met hun Porsche zonder angst voor bekeuringen, stoplichten of gevaarlijke kruispunten. Zelfs het weer was goed, dus alle ingrediënten waren aanwezig voor een geslaagde dag.

4+1 = Porsche Panamera Sport Turismo

- Porsche breidt de Panamera-familie uit met de wereldpremière van de Panamera Sport Turismo op de Autosalon van Genève (9-19 maart). Het nieuwe model is gebaseerd op de succesvolle Panamera van de tweede generatie en valt op door het compleet eigen design. De grote achterklep, de lage tildrempel, de grote bagageruimte en het 4+1 stoelconcept maken de Panamera Sport Turismo veelzijdig en flexibel en daardoor zeer geschikt voor dagelijks gebruik.

Hybride hyperlimousine: de Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid

- Voor het eerst is een hybrideversie het vlaggenschip binnen de Panamera-reeks van Porsche. In de nieuwe Panamera Turbo S E-Hybrid werkt een 4-liter V8-benzinemotor samen met een elektromotor. Het systeemvermogen bedraagt 500 kW/680 pk en vanaf nauwelijks meer dan stationair toerental is al 850 Nm koppel beschikbaar. Dat leidt tot een sprint van 0-100 km/u in 3,4 seconden en een topsnelheid van 310 km/u. De booststrategie van de vierwielaangedreven Panamera is afkomstig van de 918 Spyder.