Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Amsterdam is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Welkom bij Porsche Centrum Amsterdam

Wekom bij Porsche in de hoofdstad van ons land, bij één van de grootste Porsche showrooms van Europa, Porsche Centrum Amsterdam. Ons team van zo’n 70 specialisten staat hier elke dag voor u klaar. Gedreven om uw dromen waar te maken. Door onze jarenlange ervaring kunnen en zullen wij aan uw verwachtingen voldoen en overtreffen. We houden uw Porsche in topconditie, zodat u zorgeloos kunt genieten van jarenlang rijplezier. We willen graag dat u zich altijd bij ons thuis voelt. We zijn een echt Amsterdams bedrijf. Graag net even anders en altijd een stap vooruit. Groot in ambities en elke dag is een nieuwe kans om deze ambities waar te maken.

Als officiële Porsche Classic Partner hebben we een ruim aanbod in klassieke modellen en zijn we opgeleid om deze ook perfect te onderhouden. Daarnaast zijn wij Porsche Exclusive Manufaktur Partner. Dat wil zeggen dat we uw Porsche volledig naar uw smaak kunnen realiseren.

U bent altijd welkom in onze showroom voor deskundig advies, een kop koffie en het ervaren van dat typische ‘Porsche gevoel’. Vertel ons uw Porsche droom en wij gaan er alles aan doen om uw droom waar te maken.

Graag tot ziens bij Porsche Centrum Amsterdam.

Met sportieve groet,

Jesper Schuijt en Hylke Gerritsen
Sales Manager en Aftersales Manager