Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Amsterdam is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Porsche Assistance

Porsche Assistance

Met Porsche Assistance mobiliteitsgarantie kunt u altijd rekenen op gepaste hulpverlening, afgestemd op uw behoefte en persoonlijkheid, 24 uur per dag, 7 dagen per week in heel Europa. Het Porsche Assistance pakket biedt u en uw auto volledige service en zorgt ervoor dat u altijd mobiel blijft, wat er ook gebeurt.

Snel geholpen
Porsche Assistance zorgt ervoor dat u op de beste manier wordt geholpen en is u graag van dienst bij de planning van uw verdere reis en de reservering van accommodatie onderweg. Als uw Porsche onder de fabrieksgarantie of Porsche Approved garantie valt, dan kan een leenauto ter beschikking worden gesteld voor maximaal 5 werkdagen via Porsche Assistance. U heeft dan de keuze uit modellen van diverse topmerken.

Porsche Assistance is er zelfs als u met uw Porsche pech of schade krijgt op het circuit.

Voor nieuw en gebruikt
Elke nieuwe Porsche wordt standaard geleverd met twee jaar Porsche Assistance. Voor een Porsche Approved Occasion geldt de Assistance voor een periode van minimaal 1 jaar. Porsche Assistance is namelijk inbegrepen in de Porsche Approved Garantie.

Porsche Assistance omvat onder andere de volgende services:

  • Hulp en persoonlijke assistentie bij pech of ongeval
  • Berging
  • Vervangend vervoer
  • Voortzetten van de reis / repatriëring / vervoer van het herstelde voertuig naar huis
  • Kosten voor overnachting
  • Autosleutelservice
  • Repatriëring niet-hersteld voertuig naar huis
  • Repatriëring van het voertuig in het geval dat de bestuurder hier niet toe in staat is
  • Telefonisch contact met het hulpcentrum
  • Porsche Assistance is 24 uur per dag te bereiken op 0800-0205911

Porsche Assistance bij onderhoud
Wanneer u een onderhoudsbeurt laat uitvoeren dan heef u tevens, afhankelijk van het onderhoudsinterval, recht op Porsche assistance. Deze service is verbonden aan het onderhoud van uw Porsche. De duur van deze service verschilt dus per voertuig. Vraag naar het juiste onderhoud van uw Porsche.

De services van Porsche Assistance gaan altijd in overleg. Zelf genomen maatregelen kunnen niet worden vergoed.

Wilt u meer weten?
Wilt u meer weten over Porsche Assistance? Neem contact op met een van onze medewerkers voor meer informatie.