Banden service

De juiste banden voor uw Porsche zijn van groot belang. Bent u op zoek naar nieuwe banden voor uw auto? Porsche Centrum Amsterdam heeft een uitgebreide selectie goede Porsche banden van toonaangevende fabrikanten:

 • Continental
 • Michelin
 • Pirelli
 • Goodyear
 • Bridgestone
 • Yokohama
 • Nokian

Porsche Centrum Asterdam biedt bovendien een complete Porsche bandenservice. Dankzij het ruime assortiment heeft u een uitgebreide keuze aan banden en velgen. Als u een keuze gemaakt heeft, kunt u de banden laten monteren door de specialisten van Porsche Centrum Amsterdam . Ook kunnen wij uw Porsche vakkundig uitlijnen of balanceren als er sprake is van afwijkingen of onregelmatigheden. 

Maak nu een banden afspraak.

Het belang van goede banden
Een Porsche staat natuurlijk bekend om zijn sportieve rijeigenschappen. Juist daarom is het belangrijk om de auto uit te rusten met banden waarmee op een veilige manier het volledige potentieel benut kan worden. Goede banden zorgen voor:

 • Hoger rijcomfort
  Een goede band weet altijd de perfecte balans te vinden tussen grip en comfort.
 • Meer veiligheid
  Niet alleen in de sportievere bochten, maar ook tijdens het remmen kan een goede band bijdragen aan veiligheid door de remafstand te verkleinen.
 • Lager brandstofverbruik
  Een moderne band moet niet alleen sportief en veilig zijn, het is namelijk ook van belang dat er, door middel van een lage rolweerstand en optimale druk in de banden, gezorgd wordt voor een optimaal brandstofverbruik.

Wanneer u merkt dat u minder grip heeft dan u van uw Porsche mag verwachten, of wanneer de auto trilt en een afwijking heeft naar links of rechts, is het verstandig om contact op te nemen met de Porsche bandenservice specialisten van Porsche Centrum Amsterdam. Zo voorkomt u onveilige situaties, onregelmatige slijtage en uiteindelijk onnodige kosten.

N-codering banden
Porsche Centrum Amsterdam heeft uitsluitend banden met een N-Codering in haar assortiment. Deze banden zijn speciaal ontwikkeld en getest voor uw Porsche. Omdat deze banden helemaal op maat gemaakt zijn voor uw auto, staan ze garant voor de beste rijeigenschappen en het meest directe contact met het asfalt. Onder andere Continental, Michelin, Pirelli, Goodyear en Bridgestone bieden banden met deze speciale, Porsche exclusieve N-Codering aan.

Porsche velgen & zomer- en winterbanden
Als u ook buiten het seizoen rijdt met uw Porsche, is het verstandig om na te denken over winterbanden voor uw auto. Naast zomerbanden, heeft Porsche Centrum Amsterdam namelijk ook een uitgebreide selectie van winterbanden. Indien het gewenst is, kunnen deze ook gecombineerd worden met een extra set Porsche velgen voor uw winterbanden.

Winterbanden bewijzen zich bij temperaturen onder de 7 graden Celsius. Dankzij het specifieke profiel en de rubbersamenstelling zorgen de winterbanden voor aanzienlijk meer grip bij winterse omstandigheden dan het geval is bij zomerbanden. Een goede investering dus voor een ieder die ook in de winter veilig met hun Porsche de weg op wil gaan.

Bandenhotel
Uw zomer- of winterbanden kunnen voor € 79,86 inclusief BTW per seizoen worden opgeslagen in het bandenhotel van Porsche Centrum Amsterdam . Dat is wel zo makkelijk. Om uw banden en Porsche velgen in goede conditie te houden, worden ze grondig gereinigd voordat ze de opslag in gaan. De kosten die in rekening worden gebracht voor montage en reiniging zijn € 169,40 inclusief BTW.

Contact
Heeft u nog vragen of opmerkingen? U kunt contact met ons opnemen via ons contactformulier of bel naar het telefoonnummer 020 4 911 911. Wilt u een service afspraak maken? Plan dan hier uw afspraak in.