Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Amsterdam is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Porsche Originele Onderdelen

Vanuit ons magazijn in Amsterdam kunnen wij Originele Porsche Onderdelen leveren.

Met Originele Porsche Onderdelen blijft uw Porsche wat hij is: origineel. Dat betaalt zich uit in een lange levensduur: ongeveer tweederde van alle Porsches die ooit zijn gebouwd zijn, rijden vandaag de dag nog.

Wereldwijde beschikbaarheid van onderdelen.

Om Porsches in perfecte staat te houden, garandeert Porsche Classic wereldwijde beschikbaarheid van onderdelen. Deze originele onderdelen kopen we bij de leveranciers van toen. Als dat niet meer mogelijk is, gaan we op zoek naar nieuwe leveranciers.

De strengste eisen.

Originele onderdelen van Porsche voldoen aan de strengste normen op het gebied van techniek, veiligheid en kwaliteit. De basis voor ons werk: documentatie, originele tekeningen, gedetailleerde beschrijvingen en een omvangrijk aantal voorbeelden. Vanuit ons magazijn in Nederland kunnen wij zo’n 52.000 originele onderdelen leveren.

Twee jaar garantie.

Bij aanschaf van Porsche Originele Onderdelen ontvangt u twee jaar garantie. Om de beste keuze te maken en voor montage kunt u bij ons magazijn in Amsterdam terecht.

Porsche Originele Onderdelen Catalogus.

Meer info