Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Amsterdam is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Porsche Classic

Porsche Centrum Amsterdam is gespecialiseerd in het onderhoud van Porsche Classics. Meer dan 70% van alle Porsche's die ooit gebouwd werden, rijdt nog steeds rond. 

De Porsche Classic familie bestaat inmiddels uit 13 modelseries, van 944 tot de eerste generatie 911 en van de 356 tot de sinds dit jaar toegetreden eerste generatie Boxster en 996. Het criterium om ‘Classic’ te worden is dat de Porsche tenminste tien jaar geleden uit productie genomen is.

Onze technici zijn breed opgeleid en kunnen alle modellen in onderhoud aan. Onderhoud bij Porsche Centrum Amsterdam is een meerwaarde voor uw auto, dit geldt ook voor classic modellen. Door het gebruik van de nieuwste technologieën, originele onderdelen en de aanwezige kennis verhogen wij de restwaarde van uw auto.

Binnen ons Porsche Centrum staat een speciaal classic team tot uw beschikking. Dit zijn ware Classic specialisten met jarenlange ervaring. Het Classic team gaat graag de service dialoog met u aan om u optimaal van dienst te kunnen zijn.

Porsche Classic berijders hebben een aantal privileges:

  • Gratis APK bij een grote onderhoudsbeurt
  • 20% korting op uren en onderhoudspakketten
  • Geboortecertificaat voor €149,-