Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Amsterdam is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Porsche Approved Garantie

Wilt u een aflopende garantie verlengen? Dat is mogelijk met de Porsche Approved Garantie.
Daarnaast is het mogelijk om deze garantie ook los af te sluiten.

Porsche Approved Garantie.

De Porsche Approved Garantie heeft exact dezelfde dekking als de Porsche Fabrieksgarantie. Dit is een volledige dekking met uitzondering van aan ouderdom of slijtage onderhevige onderdelen. Met de Porsche Approved Garantie bent u verzekerd tegen onverhoopte technische problemen en kunt u bovendien te allen tijde gebruik maken van Porsche Assistance, de Porsche mobiliteitsgarantie. U maakt gebruik van de hulp die Porsche Assistance te bieden heeft wanneer uw Porsche pech heeft, bij ongevallen en/of diefstal. De dekking geldt over heel Europees gebied. Bij autopech kunt u bijvoorbeeld denken aan assistentie bij het vervangen van lege accu’s, bandenwissel/lekke banden, hulp bij storing systemen, leegzuigen bij verkeerde brandstof etc. Onbezorgd rijplezier en extra zekerheid zijn hiermee gegarandeerd. 

Nu ook met drie jaar te verlengen.

Het is nu mogelijk om naast 1 en 2 jaar, de Porsche Approved Garantie voor 3 jaar te verlengen.
De Porsche Approved Garantie heeft exact dezelfde dekking als de Porsche Fabrieksgarantie. Dit is een volledige dekking, met uitzondering van aan ouderdom of slijtage onderhevige onderdelen. Ontzettend fijn voor mogelijke verwachte en onverwachte problemen met uw Porsche.

Porsche Assistance is bij de Porsche Approved Garantie inbegrepen, wat zorgt voor mobiliteit bij reparatie aan uw auto. U maakt gebruik van de hulp die Porsche Assistance te bieden heeft wanneer uw Porsche pech heeft, bij ongevallen en/of diefstal. De dekking geldt over heel Europees gebied. Bij autopech kunt u bijvoorbeeld denken aan assistentie bij het vervangen van lege accu’s, bandenwissel/lekke banden, hulp bij storing systemen, leegzuigen bij verkeerde brandstof etc.

Voorwaarden.

Voor het afsluiten van een Porsche Approved Garantie is het een vereiste dat uw Porsche een maximale leeftijd heeft van 14 jaar en een kilometerstand van minder dan 200.000 km. Bij verlenging van garantie moet uw Porsche een 111-puntencheck succesvol doorlopen. Tot slot is de garantie natuurlijk overdraagbaar bij zowel particuliere verkoop als bij verkoop binnen de Porsche dealer.

Ook voor Porsche occasions die elders zijn aangeschaft.

Een Porsche Approved Garantie is onder voorwaarden ook af te sluiten voor Porsche modellen waarop geen Porsche Garantie (meer) van toepassing is en die niet bij de officiële dealer zijn gekocht. In het laatste geval moet de klant naast de 111-puntencheck ook 90 dagen eigenaar zijn en de laatste grote beurt moet zijn uitgevoerd bij de Porsche dealer voor ingang van de garantie. Deze garantie biedt dezelfde uitgebreide dekking.

Wat zijn de kosten van Porsche Approved Garantie?

In onderstaande tabel ziet u een overzicht van de kosten bij het verlengen van de Porsche Approved Garantie. Wilt u een afspraak maken of meer informatie hebben, vul dan het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  1 jaar Porsche Approved Garantie 2 jaar Porsche Approved Garantie  3 jaar Porsche Approved Garantie
Porsche 911 € 1.905,00 € 2.915,00 € 4.166,00
Porsche Boxster € 1.460,00 € 2.175,00 € 2.966,00
Porsche Cayman € 1.460,00 € 2.175,00 € 2.966,00
Porsche Macan € 1.630,00 € 2.475,00 € 3.426,00
Porsche Cayenne € 1.805,00 € 2.795,00 € 3.896,00
Porsche Panamera  € 1.950,00 € 3.055,00 € 4.291,00
Porsche Taycan € 1.950,00 € 3.055,00 € 4.291,00

*Indien er nog geen garantie is, krijgt u een toeslag van €100,-.


Heeft u interesse in een Porsche Approved Garantie of wilt u vrijblijvende informatie ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in en we komen zo spoedig mogelijk bij u terug.


Aanvraag Porsche Approved Garantie.