Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Amsterdam is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Onderhoud

Groot en klein onderhoud

Groot en klein onderhoud

Ook voor uw Porsche is regelmatig onderhoud van groot belang. Bent u op zoek naar een goed adres voor Porsche onderhoud? Porsche Centrum Amsterdam beschikt over de kennis, het juiste gereedschap en de onderdelen om uw Porsche perfect te onderhouden.

Meer informatie
Serviceprijzen

Serviceprijzen

Vooraf weten waar u aan toe bent voor wat betreft onderhoud? Alle Porsche Centra hanteren dezelfde vaste adviesprijzen voor onderhoud.

Meer informatie
Porsche Classic

Porsche Classic

Porsche Centrum Amsterdam is gespecialiseerd in het onderhoud van Porsche Classics en met trots een officieel Porsche Classic Center. Binnen ons Porsche Centrum staat een speciaal Porsche Classic team tot uw beschikking.

Meer informatie
Porsche Approved Garantie

Porsche Approved Garantie

Met een Porsche Approved Occasion weet u zeker dat u een gebruikte Porsche kiest die aan de hoge eisen van Porsche voldoet. Het Porsche Approved label wordt namelijk alleen toegekend aan Porsche occasions die uitvoerig gecontroleerd zijn op 111 punten.

Meer informatie
Service dialoog

Service dialoog

Uw Porsche is een waardevol en persoonlijk bezit. Bovendien geloven wij dat de echte liefhebber zich graag betrokken ziet worden bij alles wat zijn Porsche aangaat. Daarom bieden we u de mogelijkheid tot een Service Dialoog.

Meer informatie
Bandenservice

Bandenservice

De juiste banden voor uw Porsche zijn van groot belang. Bent u op zoek naar nieuwe banden voor uw auto? Porsche Centrum Amsterdam heeft een uitgebreide selectie goede Porsche banden van toonaangevende fabrikanten.

Meer informatie