Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Amsterdam is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Approved – Occasions en garantie

Gegarandeerde passie.

Een Porsche blijft altijd een Porsche. Onze Porsche Approved Occasions wekken dan ook net zoveel emoties als op de eerste dag. Ze stralen de toewijding uit waarmee we ze op 111 punten hebben gecontroleerd. Ze laten uw hart sneller kloppen, omdat we met heel ons hart en ziel betrokken zijn bij hij het klaarmaken van de auto's. En ze bieden zekerheid door Porsche Approved Garantie. 

 

De 111-puntencheck. 

Voor onze Porsche Approved Occasions gaan we een stap verder. Onze technici controleren de staat van de auto nauwgezet aan de hand van een checklist met 111-punten. Ook worden de volledige documentatie en geschiedenis van de auto nauwkeurig bekeken. Op die manier creëren we meer dan alleen een bewijs van kwaliteit. Wij creëren vertrouwen en blijvende waarde.

Meer informatie

 

Het klaarmaken van de Porsche. 

Niets ontsnapt aan de ogen van onze technici. Alle functies worden gecontroleerd en indien nodig worden reparaties uitgevoerd met originele Porsche onderdelen. Bij het klaarmaken is er ook veel aandacht voor het optische. Gedreven door passie en perfectie brengen wij onze Porsche Approved Occasions zoveel mogelijk terug in de originele staat.

 

Porsche Approved Garantie.

Elke gecertificeerde occasion wordt geleverd met ten minste 12 maanden Porsche Approved Garantie en/of de bestaande garantie op een nieuwe Porsche, evenals Porsche Assistance. De Porsche Approved Garantie dekt alle onderdelen en biedt zekerheid op hetzelfde niveau als de garantie op een nieuwe Porsche. Porsche Assistance garandeert ondersteuning en mobiliteit bij pech, een ongeval of diefstal.

Meer informatie

 

Porsche E-Performance.

Porsche Approved omvat ook volledig elektrische en plug-in hybridemodellen. De speciaal aangepaste 111-puntencheck omvat onder meer een controle van de hoogvoltaccu. Bovendien biedt uw Porsche Centrum advies en ondersteuning bij de thuisinstallatie van laadaccessoires.

Meer informatie

 

De orginele accessoires van Porsche Tequipment. 

Met de hoogwaardige en originele accesoires van Porsche Tequipment kunt u uw occasion achteraf heel eenvoudig aan uw wensen aanpassen. Met producten die perfect bij uw Porsche passen. En bij u. Vraag het onze medewerkers en laat u inspireren.

Meer informatie

 

Porsche Assistance.  

Deze exclusieve service voor klanten garandeert u een gepaste hulpverlening,afgestemd op uw behoeften en persoonlijkheid – 24 uur per dag, 7 dagen per week – in heel Europa.

Meer informatie

 

Wilt u meer weten? 

Neem direct contact op met een van onze medewerkers of maak een afspraak voor een proefrit. Het gehele Porsche Approved aanbod kunt u bekijken door te klikken op onderstaande knop.

Aanbod Occasions