Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Amsterdam is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord
Porsche Centrum Amsterdam
Car Configurator
Contact

Porsche Centrum Amsterdam

Sijsjesbergweg 50

1105 AL Amsterdam Zuidoost

T: 020 - 4 911 911

info@porschecentrumamsterdam.nl

Openingstijden

Maandag - vrijdag 09:00u - 18:00u 
Zaterdag 10:00u - 17:00u 
Zondag Gesloten

 

Modellen

Golfen op de Amsterdamse Golf Club

10 juli 2020 van 00:00 tot 30 september 2020 23:59 Gaat u samen met ons golfen op de Amsterdamse Golf Club? Als sponsor van de Amsterdamse organiseren wij tweewekelijks een avond speciaal voor Porsche rijders. Elke twee weken op woensdagavond hebben wij twee flights van vier personen beschikbaar en gaan we 9 holes lopen.

Gaat u samen met ons golfen op de Amsterdamse Golf Club? Als sponsor van de Amsterdamse organiseren wij tweewekelijks een avond speciaal voor Porsche rijders. Elke twee weken op woensdagavond hebben wij twee flights van vier personen beschikbaar en gaan we 9 holes lopen.

Let op, u heeft een officieel golfvaardigheidsbewijs nodig met maximaal handicap 36. Heeft u een hogere handicap? Dan kunt u zich HIER inschrijven.

Inschrijven.
Let op, de golf avonden zitten vol. Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe golf activiteiten, vul dan onderstaand uw gegevens in.

{form_Golfen PCA}