Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Amsterdam is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord
Porsche Centrum Amsterdam
Car Configurator
Contact

Porsche Centrum Amsterdam

Sijsjesbergweg 50

1105 AL Amsterdam Zuidoost

T: 020 - 4 911 911

info@porschecentrumamsterdam.nl

Openingstijden

Maandag - vrijdag 09:00u - 18:00u
Zaterdag 10:00u - 17:00u (Showroom)
Zondag Gesloten

 

Modellen

Porsche Experience Track - alle niveau's.

08 oktober 2019 van 00:00 tot 27 oktober 2019 23:00 Porsche Experience Track is hét opleidingsinstituut voor rijvaardigheid op Porsche niveau. Met vijf naadloos op elkaar aansluitende cursusniveaus is er altijd een ideaal instapmoment: of u nu werk wilt maken van de sportiviteit van uw Porsche of raceambities heeft. Op 27 oktober wordt er op circuit Zandvoort een Warm-up, Precision en Performance Training aangeboden.

Porsche Experience Track is hét opleidingsinstituut voor rijvaardigheid op Porsche niveau. Met vijf naadloos op elkaar aansluitende cursusniveaus is er altijd een ideaal instapmoment: of u nu werk wilt maken van de sportiviteit van uw Porsche of raceambities heeft. Op 27 oktober wordt er op circuit Zandvoort een Warm-up, Precision en Performance Training aangeboden.

Warm-up Training

Het eerste niveau van Porsche Experience Track is de Warm-up Training. Rijplezier staat bij deze eendaagsetraining centraal. Aan de hand van zes aansprekende curcusonderdelen leert u de sportieve mogelijkheden van uw Porsche optimaal benutten.

INSCHRIJVEN 

Precision Training

In deze eendaagse training draait het om precisie. Met de beste instructeurs ontdekt u op een afgesloten terrein onder meer het geheim van de ideale lijn in bochten. Zo scherpt u uw rijvaardigheid verder aan en krijgt u het zelfvertrouwen om uw Porsche op snelheid gecontroleerd over bochtige trajecten te sturen.

INSCHRIJVEN 

Performance Training

Tijdens deze circuittraining is het Circuit van Zandvoort van u. En dat gaat volgens het principe van de ‘open pitlane’. Dat betekent dat u op elk gewenst moment de baan op kunt, waarbij u profiteert van maximale rijtijd. Daarbij wordt u tweemaal een half uur één-op-één begeleid door een professionele instructeur.

U begint met een nulmeting, waarin u advies krijgt om uw rempunten te kunnen verbeteren. Met duidelijke nieuwe instructies gaat u weer het circuit op, waar u uw circuittechniek naar een hoger niveau zal tillen. Daarna stapt de instructeur opnieuw bij u in om nog verder de diepte in te gaan. Na deze training bent u klaar voor de cursus die u in staat stelt uw racelicentie te behalen.

INSCHRIJVEN