Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Amsterdam is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord
Porsche Centrum Amsterdam
Car Configurator
Contact

Porsche Centrum Amsterdam

Sijsjesbergweg 50

1105 AL Amsterdam Zuidoost

T: 020 - 4 911 911

info@porschecentrumamsterdam.nl

Openingstijden

Maandag - vrijdag 09:00u - 18:00u 
Zaterdag 10:00u - 17:00u 
Zondag Gesloten

 

Modellen

Tour d'Amsterdam 2019.

02 september 2019 van 09:00 tot 13 oktober 2019 20:00 Op zondag 13 oktober aanstaande organiseren wij de eerste editie van Tour d’Amsterdam. Een tourtocht waarbij rijplezier en een ontspannen samenzijn met Porsche liefhebbers de basis vormen. In samenwerking met Jan Berkhof, een bekende rally organisator, zorgen wij voor een mooie route in Noord Holland. Tijdens de route komt een licht competitief karakter naar voren in de vorm van vragen en leuke proefjes.

Op zondag 13 oktober aanstaande organiseren wij de eerste editie van Tour d’Amsterdam. Een tourtocht waarbij rijplezier en een ontspannen samenzijn met Porsche liefhebbers de basis vormen. In samenwerking met Jan Berkhof, een bekende rally organisator, zorgen wij voor een mooie route in Noord Holland. Tijdens de route komt een licht competitief karakter naar voren in de vorm van vragen en leuke proefjes.

Programma.
De Tour d’Amsterdam begint om 09.30 uur met ontvangst in de showroom van Porsche Centrum Amsterdam. Na een kop koffie en een korte briefing start de eerste equipe om 10.30 uur. Wij zorgen voor een goede lunch onderweg en eenmaal terug bij Porsche Centrum Amsterdam staan de borrelhappen en verfrissende drankjes voor u klaar. De prijsuitreiking vindt uiterlijk om 17.00 uur plaats.