Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Amsterdam is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Porsche Portraits: de mens achter de 911.

21 mei 2019

Wat is al meer dan 55 jaar een iconische sportwagen die door velen als een tijdloze machine wordt beschouwd en waarvan net de achtste generatie is gelanceerd? Juist, de Porsche 911. Hoog tijd om alle generaties van deze auto en hun bestuurders in het zonnetje te zetten. Pon Porsche Import doet dat met ‘Porsche Portraits’, een achtdelige reeks mini-documentaires waarvan vandaag de eerste aflevering - met in de hoofdrol een F-model uit 1968 - in première gaat. De films zijn geproduceerd door Dutch Film House, een creatief productiehuis met ruime ervaring in branded content, corporate movies en commercials.

In de documentairereeks draait het vooral om de mens achter de 911: waarom koos de eigenaar specifiek voor deze auto, wat heeft hij of zij erin meegemaakt en wat voegt het rijden van zo’n auto toe aan zijn of haar leven? Uit de vele enthousiaste aanmeldingen na een oproep onder Nederlandse Porsche-rijders selecteert Pon Porsche Import acht eigenaren en hun 911. In elke aflevering komt een andere generatie van de sportwagen aan bod. Niet in chronologische volgorde overigens; zo zal de tweede aflevering draaien om een 997. Alle afleveringen zijn de komende maanden te bekijken op de Nederlandse Newsroom van Porsche en in de Porsche24 app.  

Aflevering 1