Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Amsterdam is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Eerste.

Exclusive Manufaktur Partner in Nederland.

Bij de Porsche Centrum Amsterdam, eerste Porsche Exclusive Manufaktur Partner in Nederland, is het mogelijk om uw Porsche geheel naar eigen smaak samen te stellen, uw eigen unieke Porsche. Wij nemen ruim de tijd om u te adviseren over de vele mogelijkheden. En assisteren u indien gewenst. Advies van Porsche Exclusive is exclusief, net als uw toekomstige Porsche. Ontworpen door u, volgens uw persoonlijke wensen. Technisch en visueel. Binnen en buiten. ´A true one of a kind´.

Onze kernwaarden: vakmanschap en toewijding. En de beste materialen als leer, carbon, hout en aluminium. Met zorg vervaardigd. Met oog voor de kleinste details. Alles in het streven naar exclusiviteit, van de onderdelen tot de complete Porsche, uniek is het sleutelwoord. Het resultaat? De hoogste norm in personalisatie.

Exclusive Fitting Lounge
In onze Exclusive Fitting Lounge vindt u een uniek aanbod van materialen en kleurvoorbeelden. Samen met de Car Configurator kunt u een goed beeld krijgen van uw samengestelde Porsche. Bij de realisatie van een echt uniek product dat specifiek is toegesneden op uw wensen, bent u bij ons in goede handen.