Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Amsterdam is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Sterkste.

Amsterdam sterkste in Exclusive Manufaktur Partner van de wereld 2016.

Porsche Centrum Amsterdam is uitgeroepen tot sterkste Exclusive Manufaktur Partner van de wereld over heel 2016. De vele mogelijkheden die wij met ons Exclusive programma bieden, maakt van elke Porsche een uniek exemplaar. Met een uitgebreid assortiment kleuren en edele materialen zoals leder, alcantara, hout, carbon of aluminium zijn de persoonlijke uitvoeringsmogelijkheden net zo veelzijdig als de wensen die met een Porsche verbonden zijn.

Dankzij het Porsche Exclusive individualiseringsaanbod is het mogelijk om uw persoonlijke vrijheid en individuele levensstijl effectief te uiten. Porsche Centrum Amsterdam wil graag elke Porsche dat beetje extra geven en nog meer individualiteit en karakter accentueren. Wilt u weten hoe u uw eigen nieuwe Porsche verder kunt personaliseren? Ons verkoopteam maakt u graag wegwijs in alle mogelijkheden. U bent van harte welkom aan de Sijsjesbergweg in Amsterdam.

Contact. Wij staan voor u klaar.

Wilt u weten hoe u uw eigen nieuwe Porsche verder kunt personaliseren? Ons verkoopteam maakt u graag wegwijs in alle mogelijkheden. Maak direct een afspraak of neem contact met ons op.

Porsche Centrum Amsterdam, telefoonnummer: 020 – 4 911 911.

Bovendien kunt u ons via het contactformulier een bericht sturen.

Porsche - Passie Porsche - Passie Porsche - Passie