Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Amsterdam is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Aankoopkeuring

Porsche Aankoopkeuring
De aankoop van een Porsche is een bijzonder moment, maar u wilt op een later moment niet geconfronteerd worden met reparaties. Laat daarom altijd aankoopkeuring uitvoeren bij Porsche Centrum Amsterdam als u op zoek bent naar een gebruikte Porsche. De specialisten van Porsche Centrum Amsterdam beschikken over de middelen en de expertise om u te behoeden voor een miskoop.

Voordelen van een aankoopkeuring bij Porsche Centrum Amsterdam
Een aankoopkeuring van Porsche Centrum Amsterdam geeft u een goed beeld van de conditie van de auto en de staat van onderhoud. Zo weet u zeker dat of de Porsche die u op het oog heeft ook de prestaties en het plezier geeft die u van een Porsche mag verwachten. Waarom kiest u voor een aankoopkeuring?

  • Extra zekerheid of de Porsche ook de prestaties en plezier gaat geven waar u naar op zoek bent
  • Het rapport geeft een goede onderhandelingspositie bij de aankoop
  • Uitgebreide inspectie van de auto op diverse punten door onze technische experts
  • Controle van carrosserie, onderstel, motor, versnellingsbak, remmen en stuurinrichting

Door de ruime ervaring met zowel de nieuwe modellen als de klassiekers weten wij precies waar op gelet moet worden bij een eventuele aankoop.

U krijgt dankzij de aankoopkeuring een beter beeld van misschien wel uw toekomstige droomauto. Al onze bevindingen worden daarnaast vastgelegd in het keuringsrapport. Mocht uw voorkeur ernaar uitgaan, kunnen wij u extra uitleg geven over de techniek en onze bevindingen. Op verzoek vullen we het rapport aan met een offerte voor het uitvoeren van de werkzaamheden die eventueel nodig zijn. U weet dan precies waar u aan toe bent.

Kosten van de aankoopkeuring
Een aankoopkeuring bij Porsche Centrum Amsterdam kost € 499,- inclusief BTW.

Wilt u meer weten?
Wilt u meer weten over een aankoopkeuring bij Porsche Centrum Amsterdam? Neem direct contact op met een van onze medewerkers voor meer informatie via telefoonnummer 020 - 4 911 911.