Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Amsterdam is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Prijzen onderhoud Porsche Taycan

Uw Porsche dealer combineert kennis en ervaring met de modernste hedendaagse technologie om elke Taycan in topconditie te houden.

Alles in huis

De Porsche dealer heeft letterlijk alles in huis om een Taycan in optimale conditie te houden. Onze monteurs zijn perfect getraind, hebben volop ervaring en zijn liefhebbers van het merk. Zij werken volgens de officiële fabrieksrichtlijnen en hebben de beschikking over gereedschappen die speciaal voor Porsche zijn ontworpen.

Maatwerk

De serviceadviseur kan u precies vertellen wat de onderhoudsbehoefte van uw Porsche is. Op basis daarvan krijgt u een advies over het onderhoudsschema.

Transparant

Voor de Taycan gelden specifieke adviesprijzen voor alle vormen van onderhoud. U weet altijd vooraf waar u aan toe bent. Eventuele aanvullende werkzaamheden voeren we alleen na uw akkoord uit.

Serviceprijzen Porsche Taycan

OmschrijvingUitvoeringJaarConsumentenprijs
Onderhoud'20 - >EUR 579
Onderhoud4S'20 - >EUR 579
OnderhoudTurbo'20 - >EUR 579
OnderhoudTurbo S'20 - >EUR 579
Remblokken voor'20 - >EUR 1359
Remblokken voor4S'20 - >EUR 1479
Remblokken voorTurbo'20 - >EUR 1569
Remblokken voorTurbo S'20 - >EUR 1689
Remblokken achter'20 - >EUR 819
Remblokken achter4S'20 - >EUR 819
Remblokken achterTurbo'20 - >EUR 1159
Remblokken achterTurbo S'20 - >EUR 1319
Remvloeistof (i.c.m. onderhoud)'20 - >EUR 209

Disclaimer: Aan de Porsche Serviceprijzen kunnen geen rechten worden ontleend. De Porsche Serviceprijzen zijn adviesprijzen inclusief BTW en exclusief klein materiaal en milieutoeslag. Onder voorbehoud van drukfouten en of prijswijzigingen. Prijzen zijn alleen voor het voorschreven onderhoud en niet voor bijkomende werkzaamheden.