Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Amsterdam is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Taycan

Welkom bij Porsche Centrum Amsterdam.

Porsche Taycan.
De Taycan, een elektrisch aangedreven vierdeurs sportwagen, brengt typische Porsche-prestaties samen met connectiviteit en gebruiksgemak voor alledag. De modellen in de nieuwe range zijn de Taycan, de Taycan 4S, de Taycan Turbo en de Taycan Turbo S.

Porsche Taycan Cross Turismo.
Porsche heeft tijdens een virtuele wereldpremière op 4 maart 2021 de nieuwe Taycan Cross Turismo onthuld. Met deze veelzijdige versie breidt Porsche zijn eerste serie van volledig elektrische sportwagens verder uit. Met de Taycan Cross Turismo vervolgt Porsche de ingeslagen weg naar duurzame mobiliteit. Vanaf de marktintroductie zijn er vier uitvoeringen van de Porsche Taycan Cross Turismo leverbaar: Taycan 4 Cross Turismo, Taycan 4S Cross Turismo, Taycan Turbo Cross Turismo en Taycan Turbo S Cross Turismo 

Plan uw proefrit.
Wilt u proefrijden?* Vul dan onderstaand formulier in en wij komen zo snel mogelijk bij u terug om een afspraak in te plannen.

* Let op, om proef te rijden dient u in bezit te zijn van een geldig rijbewijs en minimaal 25 jaar oud te zijn.