Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Amsterdam is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Essence verzekering

Essence

Porsche Essence Insurance: de start van zorgeloos rijplezier.

Dit is de verzekering van Porsche voor uw nieuwe of gebruikte Porsche. Allrisk is direct vanzelfsprekend en bij een ongeval of pech staat Porsche direct voor u klaar, niet alleen in Nederland, maar in heel Europa. Uw mobiliteit is altijd gewaarborgd. Typisch Porsche: uw auto is ook verzekerd bij deelname aan officiële Porsche rijvaardigheidstrainingen, zelfs op het circuit.

Bereken uw premie
Altijd all risk

Altijd all risk

Naast dekking van wettelijke aansprakelijkheid biedt deze verzekering ook een volledige cascodekking met een maximum van 5 miljoen euro. Schades worden verholpen door de experts van Porsche Centrum Amsterdam. Kosteloos vervangend vervoer is inbegrepen.

Hulp

Hulp is altijd dichtbij

Porsche staat voor u klaar bij schade of een ongeval. Als het kan, helpen we u ter plekke. Als het nodig is brengen we uw Porsche naar Porsche Centrum Amsterdam. Met vervangend vervoer blijft u mobiel. In het buitenland zorgt Porsche indien nodig voor een hotelverblijf.

Nieuwwaarderegeling

Nieuwwaarderegeling/ aanschafwaarderegeling

Bij diefstal of Total Loss binnen één jaar na aankoop van een nieuwe of gebruikte Porsche ontvangt u de dagwaarde van uw Porsche +10% bij Porsche Centrum Amsterdam. Na afloop van de nieuwwaarde-/aanschafwaarderegeling kunt u bij uw Porsche Centrum de dagwaarde gebruiken voor de aanschaf van een gelijkwaardig model.

Ontzorging

Volledige ontzorging

Porsche Centrum Amsterdam zorgt voor schadeherstel volgens fabrieksvoorschrift en met gebruik van originele Porsche onderdelen. U heeft geen omkijken naar de administratie en tijdens de reparatie krijgt u vervangend vervoer. Ook bij diefstal kunt u daar op rekenen (maximaal 30 dagen).

Maatwerk

Maatwerk

Uw wensen zijn leidend: u kunt de Porsche Essence Insurance uitbreiden met een ongevallen- en/of schadeverzekering voor inzittenden en een rechtsbijstandsverzekering. Uiteraard is de verzekering te combineren met de lease- en financieringsproducten van Porsche.

Rijvaardigheidstrainingen

Ook verzekerd tijdens rijvaardigheidstrainingen

Het rijplezier in een Porsche wordt alleen maar groter door het volgen van een Porsche Advanced Driver Training en/of een rijvaardigheidstraining via Porsche Track Experience. Ook bij deelname hieraan is uw Porsche verzekerd. Ook dit maakt de verzekering van Porsche uniek.