Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Amsterdam is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Excellence verzekering

Essence

Porsche Excellence Insurance: perfect voor een Porsche tot 8 jaar oud.

De Porsche Excellence Insurance is de perfecte match voor Porsche modellen tot 8 jaar oud. Allrisk zonder eigen risico en een zeer uitgebreide nieuwwaarde/aanschafwaarderegeling staan hier aan de basis. Bij pech of een ongeval kunt u rekenen op de perfecte hulp- en dienstverlening van Porsche zelf. Uw schadevrije jaren neemt u gewoon mee.

Bereken uw premie
Altijd all risk

Allrisk zonder eigen risico

Allrisk is standaard (wettelijke aansprakelijkheid en volledige cascodekking tot 5 miljoen euro). Porsche Centrum Amsterdam verhelpt schades en zorgt voor vervangend vervoer. Er geldt geen eigen risico, ook niet na brand, diefstal, een aanrijding met dieren of natuurgeweld. Overname van schadevrije jaren is mogelijk.

Hulp

Uitgebreide nieuw-/ aanschafwaarderegeling

Bij diefstal of Total Loss binnen drie jaar na aankoop van uw nieuwe Porsche kunt u via Porsche overstappen in een nieuw, gelijkwaardig model. De termijn is te verlengen tot 5 jaar. Voor een gebruikt Porsche Approved model kunt u bij aanschaf van een gelijkwaardig model de aankoopprijs benutten. Ook hier is verlenging tot 5 jaar mogelijk. Zelfs extra wielen-/bandensets zijn altijd gedekt.

Ontzorging

Volledige ontzorging

Porsche Centrum Amsterdam zorgt voor schadeherstel volgens fabrieksvoorschrift en met gebruik van originele Porsche onderdelen. U heeft geen omkijken naar de administratie en tijdens de reparatie krijgt u vervangend vervoer. Ook bij diefstal kunt u daar op rekenen (maximaal 30 dagen).

Maatwerk

Maatwerk

Uw wensen zijn leidend: u kunt de Porsche Essence Insurance uitbreiden met een ongevallen- en/of schadeverzekering voor inzittenden en een rechtsbijstandsverzekering. Uiteraard is de verzekering te combineren met de lease- en financieringsproducten van Porsche.

Rijvaardigheidstrainingen

Ook verzekerd tijdens rijvaardigheidstrainingen

Het rijplezier in een Porsche wordt alleen maar groter door het volgen van een Porsche Advanced Driver Training en/of een rijvaardigheidstraining via Porsche Track Experience. Ook bij deelname hieraan is uw Porsche verzekerd. Ook dit maakt de verzekering van Porsche uniek.