Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Amsterdam is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord
Porsche Centrum Amsterdam
Car Configurator
Contact

Porsche Centrum Amsterdam

Sijsjesbergweg 50

1105 AL Amsterdam Zuidoost

T: 020 - 4 911 911

info@porschecentrumamsterdam.nl

Openingstijden

Maandag - vrijdag 09:00u - 18:00u 
Zaterdag 10:00u - 17:00u 
Zondag Gesloten

 

Modellen

Wielenwissel inplannen

De lente is van start gegaan en de eerste wielenwissel aanvragen zijn binnengekomen. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, plannen we de wielenwissel graag persoonlijk met u in.

We verzoeken u onderstaande gegevens in te vullen. Daarna zullen onze collega's van de service zo snel mogelijk contact met u opnemen*. U hoeft verder niets te doen. Porsche Centrum Amsterdam biedt een vrijblijvende haal- en brengservice aan in combinatie met uw wielenwissel afspraak. Dit houdt in dat uw auto door één van onze heren uit het Transport & Logistiek Team (zie foto) wordt opgehaald bij uw gewenste locatie. Daarna wordt de auto weer netjes en gewassen op locatie afgeleverd. Ook zullen wij de vloeistoffen controleren en eventueel bijvullen.

*Let op, in verband met de drukte hanteren wij een verwerkingstijd van vijf werkdagen. Bedankt voor uw begrip.
 

Plan uw wissel in.