Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Amsterdam is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

ADE Golf Tournament 2023

24 oktober 2023

Amsterdam, 24.10.2023.

Lets Golf! Voor het tweede jaar op rij vond het ADE Golf Tournament van het Amsterdam Dance Event (ADE) plaats, waaraan meer dan 130 golfers uit de dance-industrie deelnamen. Dit jaar pakte wij vanuit Porsche Centrum Amsterdam groots uit op The International op Hole 4: Alle golfers kregen de unieke kans om een Porsche Taycan Sport Turismo te winnen bij het slaan van een hole-in-one. 

Regenachtige dag. 
De weergoden leken op vrijdag 20 oktober geen genade te tonen tijdens wat werd beschouwd als de natste dag van het jaar. Hierdoor waren de weersomstandigheden verre van ideaal voor de golfers. Het bewees eens te meer dat ware sportgeest niet afhankelijk is van perfecte omstandigheden, maar gedijt onder alle weersomstandigheden. 

De muziek die uit de boxen van de verschillende DJ's schalde voor een sprankje warmte bij de deelnemers. De beats en melodieën, typerend voor het Amsterdam Dance Event, boden een welkome afleiding van de grijze hemel en natte fairways. 

Hole-In-One uitdaging.
Dit jaar was Porsche Centrum Amsterdam opnieuw een trotse partner van het ADE Golf Tournament. De deelnemers kregen de unieke kans om een Porsche Taycan Sport Turismo te winnen als ze erin slaagden een hole-in-one te slaan bij Hole 4. De hole-in-one werd al snel hét gesprek van de dag en voegde een extra dimensie toe aan het toernooi.

Maar soms zit het geluk in kleine details.
Één van de 130 deelnemers ging er bijna met de Porsche Taycan vandoor. De bal kwam uiteindelijk met een precisie die bewondering oogstte, tegen de vlag van de green aan. Dit resulteerde in de 'neary' prijs, en de gelukkige winnaar ging uiteindelijk niet met de Porsche Taycan Sport Turismo naar huis, maar met de Porsche A'DAM Experience. 

Het was een dag vol golf, regen en sensatie die uiteindelijk in het clubhuis van The International werd afgesloten met een borrel en prijsuitreiking onder de begeleiding van dancemuziek. 

Wilt u zelf ook lid worden van de Amsterdamse Drivers Club en 9-holes lopen op de Amsterdamse Golf Club? Laat het dan gerust even weten aan Christophe Roels of download de Porsche24-app. 

Bedankt en tot snel,

Christophe Roels