Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Amsterdam is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Exclusieve circuitdag op 10 april

14 maart 2017

Op maandag 10 april 2017 vindt de Exclusieve Circuitdag van Porsche Centrum Amsterdam plaats. Tijdens deze circuitdag ervaart u hoe het is om uw Porsche perfect onder controle te hebben op hoge snelheid. Omdat u met uw eigen auto rijdt, is veiligheid prioriteit nummer één gedurende de dag. Er zijn slechts 36 plaatsen beschikbaar, dus schrijf u snel in. 

Programma
11.45   Inschrijving & Ontvangst met lunch
12.15   Theorie presentatie en veiligheidsbriefing
12.45   Richting de Porsche’s
13.00   Licht op groen en pitlane open
17.00   Einde training en afsluiting
17.15   Barbecue en uitreiking certificaten

Gedurende de circuitdag is het mogelijk om mee te rijden met de 'hotlaps' in een geprepareerde auto. 

Trainingen
U kunt kiezen uit een Trackday of een Performance Training. Bij de Performance Training (€699) leert u onder begeleiding van professionele trainers uw Porsche behendig over het circuit van Zandvoort te rijden. Aan het einde van de dag bent u in staat om snel, vloeiend en beheerst over het circuit te rijden en weet u moeiteloos de ideale lijn te vinden. Eén uur privé-instructie is bij deze training inbegrepen. Tijdens de Trackday (€599) kunt u gedurende 4 uur open pitlane genieten van het rijden, de auto en de gehele entourage. De Trackday is voor ervaren circuitrijders.