Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Amsterdam is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Het is bijna zover! De Formule 1 Heineken Dutch Grand Prix.

19 augustus 2023

Amsterdam, 19.08.2023

Het is bijna zover! Op 25, 26 en 27 augustus 2023 keert de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix terug naar het adembenemende CM.com Circuit Zandvoort. De spanning is om te snijden, want iedereen vraagt zich af of Max Verstappen voor de negende keer op rij de toppositie zal opeisen, of dat Pérez of Leclerc hem zullen uitdagen. Maar dat is nog niet alles; de weergoden kunnen ook een rol spelen, met zonneschijn of misschien zelfs regen die het raceweekend zal beïnvloeden.

Voorafgaand aan het evenement keerde de 'Dutch Grand Pre-Party' terug op het strand van Zandvoort, waar gasten onder het genot van heerlijke hapjes en drankjes deze prangende vragen bespraken. De Pon Porsche Dealergroep had meer dan 300 enthousiaste Porsche-rijders en Formule 1 liefhebbers samengebracht, die allemaal klaar waren om de Dutch Grand Prix 2023 bij te wonen. 

Naast de Formule 1 races wordt er dit jaar twee keer gestreden in de Porsche Mobil 1 Supercup. Porsche Centrum Amsterdam ondersteunt al sinds het begin de talentvolle Loek Hartog, die volop meedoet in het klassement van deze merkenraceklasse. Maar Loek is niet de enige Nederlandse coureur; maar liefst zeven landgenoten racen met hun Porsche 911 GT3 Cup-auto's in het internationale startveld, wat voor extra opwinding zorgt.