Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Amsterdam is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Loek Hartog | Cup Borrel

04 juli 2022

Amsterdam, 04-07-2022.

Het leek Porsche race talent Loek Hartog & Porsche Centrum Amsterdam de hoogste tijd voor een zeer bijzondere borrel bij Porsche Centrum Amsterdam, namelijk de Loek Hartog | Cup Borrel. Tijdens deze speciale namiddag stond alles in het teken van Loek Hartog en zijn Porsche 992 GT3 Cup auto, rijdend in de Porsche Carrera Cup Deutschland 2022. Een geslaagde borrel waarbij Loek iedereen persoonlijk alles over zijn Cup auto kon vertellen. Er was eveneens de mogelijkheid om zelf te oefenen op de simulator die de Cup auto van Loek nabootst. 

 

Loek Hartog 

Toen Loek Hartog (19) vier jaar oud was, kocht zijn vader een go-kart voor hem. Vanaf dat moment was het Loek duidelijk: hij wilde coureur worden. Met zestien jaar was Hartog in 2019 de jongste Porsche Cup coureur ooit in de toen ruim 25-jarige historie van deze competitie. Loek Hartog won als rookie de 2021 Porsche Carrera Cup Deutschland en komt dit jaar eveneens uit in de Porsche Mobil 1 Supercup. De Supercup rijdt met Porsche 992-cup auto's die identiek aan elkaar zijn. De Supercup is hét wereldkampioenschap op het gebied van de GT-autosport. 

Om niks te missen, houd de Porsche24 app in de gaten voor al onze evenementen: Porsche24