Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Amsterdam is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Porsche inspecteert uit voorzorg skizakken van Macan en Cayenne.

14 december 2018

Porsche roept uit voorzorg skizakken terug die wereldwijd in 1.738 Macans en Cayennes af-fabriek als accessoire zijn geleverd. De naden van de bevestigingsriemen van de betreffende skizakken blijken niet te voldoen aan de gewenste kwaliteitsstandaarden. Daardoor bestaat de mogelijkheid dat een bevestigingsriem kan scheuren wanneer hij wordt blootgesteld aan hoge stressniveaus, en dat het accessoire niet langer op zijn plek wordt gehouden. De skizakken worden bij de dealer onderzocht en indien nodig vervangen.

Deze terugroepactie is uitsluitend een voorzorgsmaatregel. Porsche verzoekt ook klanten die het accessoire achteraf hebben aangeschaft, hun dealer te bezoeken. De terugroepactie is van toepassing op skizakken die zijn geproduceerd in de periode van januari 2017 tot februari 2018. De controle duurt ongeveer een halfuur en wordt uiteraard kosteloos uitgevoerd.