Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Amsterdam is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Sportscars Live

18 juni 2015

Amsterdam

Het door Porsche Centrum Amsterdam georganiseerde evenement Sportscars Live was met meer dan 350 gasten een groot succes! Speciaal voor de klanten werd een uniek evenement georganiseerd om de meest sportieve modellen uit de Porsche line-up te vieren én twee bijzondere sportscars te introduceren.


Porsche heeft met Sportscars Live behoorlijk uitgepakt: naast dat de 911 GT3 RS geintroduceerd werd, waren er een 911 Targa 4S Exclusive Edition, Cayman GT4 en 918 Spyder was er zelfs een 919 Hybrid aanwezig. Dit is het LMP1 voertuig waar Porsche afgelopen weekend de eerste en tweede positie mee wist te behalen tijdens de beruchte 24 uur van Le Mans. Een enorme prestatie gezien het feit dat Porsche slechts één jaar nodig heeft gehad om de hegemonie van Audi op Le Mans te doorbreken. Sportscars Live bood een uitgelezen kans om deze nu al legendarische 919 van dichtbij te bewonderen.

Naast de spectaculaire sportcars zoals hierboven genoemd, waren er nog meer speciale modellen aanwezig in onze showroom. De 911 (997) GT3 RS (die overigens momenteel te koop wordt aangeboden!), een 911 (991) GT3 in Saffierblauw Metallic, de Carrera GT, 911 GTS (een handgeschakelde versie), 997 Turbo S 918 Spyder edition, 911 (996) GT3 RS en een 911 (uit 1972) RS. Ook werd voor het eerst, als primeur, de 911 Black Edition getoond.

Om het feest compleet te maken, waren bij Porsche Centrum Amsterdam Gijs van Lennep en Jan Lammers aanwezig tijdens de introductie om uitgebreid te vertellen over hun ervaringen met het merk, het spektakel van Le Mans en de nieuwe modellen waarmee Porsche zowel op het circuit als op straat ten tonele verschijnt. Van deze bijzondere gebeurtenis zijn tevens opnames gemaakt door RTL GP. Dankzij het enthousiasme van alle genodigden en de stralende nieuwe Porsche modellen was het een meer dan geslaagde avond.