Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Amsterdam is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Verbouwing Porsche Centrum Amsterdam van start

07 april 2016

Inmiddels is Porsche Centrum Amsterdam gestart met een grootschalige verbouwing. De komende weken kunt u tijdens een bezoek aan onze showroom in Amsterdam hier overlast van ervaren. We proberen dit uiteraard tot een minimum te beperken. Bij voorbaat onze excuses voor het ongemak.

Na de verbouwing, naar verwachting eind april, kunnen we u nog beter bedienen. Een van de belangrijkste wijzigingen is een extra werkplek voor de service aanname, waardoor u nog sneller geholpen kunt worden. Porsche Centrum Amsterdam beschikt dan over vijf professionele service adviseurs.

Door een compleet nieuwe en anders opgestelde balie zult u nog makkelijker en sneller contact kunnen maken met de gastvrouwen wanneer u bij ons naar binnen loopt. Twee andere belangrijke wijzigingen zijn dat Porsche Centrum Amsterdam een uitgebreide fitting lounge krijgt en dat de shop een betere en makkelijker te bereiken plaats krijgt.

De fitting lounge is exclusief beschikbaar bij een Porsche Exclusive Flagship Dealer. Porsche Centrum Amsterdam is de enige Porsche Exclusive Flagship Dealer in Nederland. De nieuwe fitting lounge geeft uitgebreide mogelijkheden om alle mogelijke Porsche Exclusive opties te bekijken en te ervaren. Tenslotte zal Porsche Centrum Amsterdam na de verbouwing voldoen aan de nieuwste corporate identity die wereldwijd wordt voorgeschreven.