Porsche Centrum Amsterdam sterkste Porsche Exclusive Manufaktur Partner.

Bij Porsche Centrum Amsterdam, de eerste Porsche Exclusive Manufaktur Partner in Nederland, is het mogelijk om uw Porsche geheel naar eigen smaak samen te stellen, uw eigen unieke Porsche. Wij nemen ruim de tijd om u te adviseren over de vele mogelijkheden. En assisteren u indien gewenst. Advies van Porsche Exclusive is exclusief, net als uw toekomstige Porsche. Ontworpen door u, volgens uw persoonlijke wensen. Technisch en visueel. Binnen en buiten. ´A true one of a kind´.

Onze kernwaarden: vakmanschap en toewijding. En de beste materialen als leer, carbon, hout en aluminium. Met zorg vervaardigd. Met oog voor de kleinste details. Alles in het streven naar exclusiviteit, van de onderdelen tot de complete Porsche, uniek is het sleutelwoord. Het resultaat? De hoogste norm in personalisatie.

Van Sonderwunschprogramm naar Porsche Exclusive Manufaktur.

Sunday exclusive

Op zondag 8 oktober vond de eerste editie van Sunday Exclusive bij Porsche Centrum Amsterdam plaats. Maar liefst 450 Porsche liefhebbers genoten van een gezellige zondagmiddag die volledig in het teken stond van Porsche Exclusive Manufaktur. Trots konden wij als eerste in Nederland de Gouden Porsche 911 Turbo S Exclusive Series presenteren.

Bekijk meer