Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Amsterdam is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

A Lazy Sunday Afternoon dat bruiste van energie

15 november 2023

Amsterdam, 15.11.2023.

De 57-jarige Paul van der Linden is eigenaar van Rederij Van der Linden in Amsterdam en daarnaast werkt hij als uitvoerend producent bij BNR Nieuwsradio. Toch zullen de meeste mensen hem kennen van Society World Magazine. 17 jaar geleden is het magazine gestart, dat hij in controlled circulation twee keer per jaar uitgeeft. Voor de partners van het magazine organiseert hij ‘A Lazy Sunday Afternoon’. Dit jaar vond op zondag 5 november de 8e editie plaats in de wintertuin van Antara Grand Hotel Krasnapolsky in Amsterdam.

''A Lazy Sunday Afternoon is een event waar de gasten van de 32 partners van het event elkaar ontmoeten onder het genot van alles wat het leven aangenaam, mooi en interessant kan maken. Je kunt er geen kaartjes voor kopen. De partners van het event nodigen dus hun relaties uit, die met een introducée, aan het event kunnen deelnemen. Dit jaar hebben we 420 gasten mogen ontvangen. Een van de partners is Porsche Center Amsterdam, die met 75 relaties en hun introducées aanwezig waren.”

 

Sterrenchef.
De gasten van A Lazy Sunday Afternoon ontbrak het aan niets. “We doen er alles aan om het de mensen zo aangenaam mogelijk te maken. Netwerken en genieten staat voorop, dus zorgen we ervoor je gemakkelijk kunt bewegen tussen die verschillende bedrijfspresentaties. Er is live muziek dat we afwisselen met modeshows van een Nederlandse couturier. Vorig jaar was dat Addy van den Krommenacker; dit keer Christian Lagerwaard, die vooral bekend is van zijn shows in Parijs en Milaan. Tussendoor kunnen de gasten genieten van gerechten die worden bereid door een sterrenchef. Dit jaar wisten we Jacob Jan Boerma te strikken. Hij heeft het bij De Leest in Vaassen tot drie sterren gebracht en reist nu de wereld over om restaurants tot sterrenniveau te brengen. Ook adviseert hij The White Room, het restaurant met een ster in Krasnapolsky.

 

Porsche Centrum Amsterdam.
In de prachtige en authentieke wintertuin van het hotel was er ruimte voor twee Porsche's. Porsche Centrum Amsterdam heeft er een Porsche 911 GT3 Touring en een Porsche Taycan Turbo S geparkeerd, waar aanwezigen kennis van konden nemen. Vorig jaar hebben we ditzelfde evenement bij Porsche Centrum Amsterdam georganiseerd. Toen stonden er wel twintig Porsche's klaar voor de gasten, waaronder een aantal nieuwe modellen voor een proefrit. Gezien het succes van dat evenement zijn we opnieuw met elkaar in gesprek voor de organisatie van volgend jaar. De locatie is natuurlijk ideaal, met alle ruimte en de centrale ligging in Amsterdam. Daarnaast sluit het profiel van Porsche Centrum Amsterdam naadloos aan bij de doelgroep van Society World Magazine.”

 

Beleving.
Zelf heeft Paul ook een zwak voor Porsche. “Ik heb geluk gehad om ooit in een Porsche 911 Turbo op de Duitse autobahn te rijden. Dat was voor het BNR Nieuwsradio programma ‘De nationale autoshow’. Na lang zoeken vonden we een traject waar het zo rustig was dat het gas erop kon. Het was een onvergetelijke ervaring. Porsche staat voor beleving en dat wil ik ook de gasten van A Lazy Sunday Afternoon bieden. Zo schenkt Salentein hun mooiste wijnen, lopen de Oesterzusjes tussen de gasten door en is er kaviaar en unieke “diervriendelijke” foie gras voor de liefhebbers. Maar er is ook een cocktailbar, een patisserie, whisky tastings en een kaasproeverij. Uiteraard mogen kunst en de cosmeticabranche niet ontbreken. Partners vragen regelmatig of we het event niet vaker kunnen organiseren, maar we houden het graag écht exclusief.”

Graag aanwezig willen zijn bij dit of een van onze andere events? Houd dan de Porsche24-app in de gaten en meld je aan.