Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Amsterdam is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord
Porsche Centrum Amsterdam
Car Configurator
Contact

Porsche Centrum Amsterdam

Sijsjesbergweg 50

1105 AL Amsterdam Zuidoost

T: 020 - 4 911 911

info@porschecentrumamsterdam.nl

Openingstijden

Maandag - vrijdag 09:00u - 18:00u 
Zaterdag 10:00u - 17:00u 
Zondag Gesloten

 

Modellen

Aerokit en SportDesign Pakket voor Porsche 911

12 maart 2020

Porsche Exclusive Manufaktur zet het design van de 992 extra kracht bij met twee stylingpakketten.

De Porsche 992 is al enige tijd te bestellen met het SportDesign Pakket. Dit bestaat uit een voorbumper met opvallende spoilerlip en een achterbumper waarin een nieuwe luchtinlaat en -uitlaat zijn verwerkt en de kentekenplaat hoger is geplaatst. Het pakket kan worden aangevuld met SportDesign-sideskirts waarmee de auto voor het oog nog lager op het asfalt staat.

Daarnaast levert Porsche Exclusive Manufaktur een nieuwe Aerokit. Alle coupéversies van de 992-range kunnen met deze kit worden geleverd. Met het SportDesign Pakket als basis is met de Aerokit een nog betere aerodynamica bereikt. De markante voorspoiler, de vaste achterspoiler en de karakteristieke achtervleugel benadrukken het race-DNA van de 911.

De nieuwe Aerokit is ontworpen in Porsche's ontwikkelingscentrum in Weissach. Er is maandenlang gewerkt aan een optimale vormgeving. De onderdelen zijn in de windtunnel geperfectioneerd, zodat de Aerokit zijn uiterlijke beloften in de praktijk waarmaakt door de ‘lift’ die bij hoge snelheden aan de voor- en achterzijde optreedt te reduceren.

Het ontwikkelingsprogramma bestond uit intensieve klimaattests over de hele wereld. In totaal werden 90.000 testkilometers afgelegd waarbij de Aerokit over meer dan 55.000 kilometer op hoge snelheid werd beproefd op het testcircuit van Nardo.

De Aerokit en het SportDesign Pakket kunnen geheel in carrosseriekleur of deels in hoogglans zwart worden besteld. Op www.porsche.com/exclusive-manufaktur zijn de vele mogelijkheden te vinden die Porsche Centrum Amsterdam aanbiedt om de Porsche 911 te personaliseren.