Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Amsterdam is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Aftellen naar 1 september 2023

30 juni 2023

Amsterdam, 30.06.2023. 

Het schiet lekker op met de uitbreiding van onze nieuwe werkplaats. Aan de buitenkant en binnen wordt er zeven dagen in de week, van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat hard gewerkt. Alle elektra en voorbereidingen voor de installaties zijn inmiddels klaar. Gevelplaten zijn gemonteerd. En tijdens de bouwvak worden de vloeren gelegd. Zodra dat klaar is, gaan we de 10 extra bruggen plaatsen. En als het verloopt volgens planning, kunnen we 1 september 2023 de uitbreiding in gebruik nemen.

Extra personeel
Tien extra bruggen betekent ook dat we meer mensen nodig hebben. In een eerder blog hebben we daar al iets over verteld. We zijn ontzettend blij en ook trots dat we kunnen melden dat van de acht vacatures voor monteurs er nog maar één open staat. De rest is ingevuld. Sommige nieuwe monteurs zijn al in april begonnen. Anderen worden deze zomer ingewerkt. Behalve een monteur zijn we ook nog op zoek naar een magazijnmedewerker en een planner.

Warm bad.
Van onze klanten krijgen we regelmatig te horen dat ze onze service waarderen. Met de uitgebreide werkplaats kunnen we het straks nog aangenamer maken voor onze klanten. Aan de voorkant verandert er voor klanten eigenlijk niets, maar met de extra capaciteit kunnen we de wachttijd voor onderhoud en reparaties met 50 tot 60% terugbrengen. Daarnaast hebben we meer flexibele ruimte in de planning, zodat we gemakkelijker even iets tussendoor kunnen doen.

Teamwork
Niet alleen klanten komen graag bij ons, maar ook onze nieuwe monteurs hebben het prima naar hun zin. De sfeer zit er goed in bij ons in Amsterdam en dat merken de nieuwelingen. Er wordt met plezier gewerkt en op vrijdag doen we vrijwel altijd samen een drankje met een bitterbal. Ze organiseren samen uitjes en verheugen zich met z’n allen al op het grote teamuitje in oktober. We gaan dan met iedereen van After Sales naar het Porsche Experience Center in Leipzig. En, goh, hoe toevallig, is dat tegelijk met het Oktoberfest…

Trainee. 
Als After Sales Manager heb ik voor de uitbreiding van de werkplaats ondersteuning vanuit Pon Luxury & Performance Cars. Sarujan Kandasamy werkt hier vijf dagen in de week als trainee en heeft de volledige focus op de projectbegeleiding van de uitbreiding van de werkplaats. In een volgend blog gaat hij daar zelf meer over vertellen.

Solliciteren.
Heb je interesse in een van de vacatures of ken je iemand die hier prima zou passen? Laat het mij even weten. De uitbreiding van ons team gaat hard, maar voor vakmensen met passie voor Porsche, die graag willen werken in een geweldig team is er altijd plek.

Ik wens je een heel mooie zomer,

Hylke Gerritsen, After Sales Manager