Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Amsterdam is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Datalek RDC.

29 maart 2021

Update vrijdag 2 april 2021 - 14.00 uur

De afgelopen dagen is men druk bezig geweest om meer duidelijkheid te geven. Inmiddels hebben de gedupeerden een persoonlijk bericht gehad.

Wij kunnen u melden dat Porsche Centrum Amsterdam buiten het datalek is gebleven. Echter, bent u in het verleden bij onze collega dealers geweest (Leusden, Rotterdam of Groningen) dan kan het zijn dat uw gegevens wel gelekt zijn.

Mocht u verdere vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Zij zijn bereikbaar op werkdagen en zaterdag, van 8.00 tot 20.00 uur, via telefoonnummer 0800-0918911 of [email protected].

 

Update maandag 29 maart 2021 - 09.00 uur

De politie heeft Pon Porsche Import op de hoogte gesteld van een digitale inbraak als gevolg van het datalek bij RDC eerder deze week. Hierbij zijn vertrouwelijke klantgegevens buitgemaakt. Wij doen op dit moment onderzoek en zijn in nauw contact met de relevante autoriteiten. Wij zullen u zo spoedig mogelijk informeren en doen er alles aan om eventuele overlast zoveel mogelijk te beperken.

Het bovenstaande kan helaas betekenen dat uw gegevens mogelijk in onbevoegde handen terecht zijn gekomen. Wij adviseren u daarom extra alert te zijn op verdachte situaties, zoals e-mailspam of mogelijke pogingen tot phishing. Als u per e-mail, sms, WhatsApp of telefoon wordt benaderd door partijen die werkzaamheden aan uw auto willen uitvoeren en daarvoor willen langskomen op uw huisadres of u vragen de auto ergens langs te brengen, ga daar dan niet op in. Wij zullen u nooit op deze manier benaderen. Ook zullen afleveringen of voertuiginnames uitsluitend bij uw Porsche Centrum plaatsvinden. In geval van twijfel kunt u uiteraard altijd contact opnemen met uw dealer.