Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Amsterdam is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Een dag vol Porsche passie en Golf plezier.

27 juli 2023

Amsterdam, 27.07.2023

Christophe Roels, Brand & Event Marketeer bij Porsche Centrum Amsterdam, kan niet wachten om alles te vertellen over het ADC Tournament dat vanuit Porsche Centrum Amsterdam werd georganiseerd. ‘Het was een dag vol sportiviteit, competitie en gezelligheid, waar we met trots golfende Porsche drivers samenbrachten voor een onvergetelijke dag op de Amsterdamse Goflclub.'

Tja, laten we eerlijk zijn… Bestaat er iets beters dan een dag golfen met Porsche-liefhebbers? Naar mijn mening niet! Daarom hebben we met ontzettend veel plezier het Amsterdamse Drivers Club Tournament op vrijdag 14 juli georganiseerd.

ADC Afternoon 1,2 & 3.
Voor we aan het grote toernooi begonnen, hebben we drie fantastische namiddagen gehad, de ADC Afternoon 1, 2 en 3. Deze namiddagen gaven de deelnemers de gelegenheid om te oefenen op de prachtige baan van de Amsterdamse Golfclub en elkaar alvast te ontmoeten. Tijdens het afsluitende diner was de spanning al goed voelbaar richting het naderende toernooi.

Het ADC Tournament.
Op de dag van het ADC Tournament zat de sfeer er al vroeg in de ochtend in. De deelnemers waren volop in de weer met de voorbereidingen voor een dag vol actie en plezier. Vanaf 11:00 uur werden ze warm verwelkomd met koffie, thee en gebak, zodat ze vol energie aan het toernooi konden beginnen.

Om 12:00 was het dan eindelijk tijd voor de kick-off! De 68 deelnemers waren verdeeld over 17 vooraf ingedeelde flights en begonnen vol enthousiasme aan hun golfavontuur. De spelvorm ‘’Texas Scamble’ zorgde voor een geweldige samenwerking binnen de flights en bracht de competitieve teamgeest naar boven. En natuurlijk, zoals bij elk goed toernooi, waren er fantastische prijzen te winnen.

De felbegeerde Porsche golfbags werden vanzelfsprekend uitgereikt aan het winnende team. Daarbovenop hadden onze geweldige partners ook enkele bijzondere prijzen verzorgd. Zo bood Ketel ONE de ‘Closest to the bottle’ prijs aan, waarbij de winnaar werd getrakteerd op een indrukwekkende 4,5L fles Ketel ONE vodka. The Society Shop stelde een maatpak beschikbaar voor de Nearly-winnaar, terwijl de ‘longest drive’-winnaar werd verrast met een onvergetelijke Porsche A’DAM Experience, aangeboden door Porsche Centrum Amsterdam.

Partners.
Ik wil bij deze graag al onze partners, waaronder Belinni World, BOSS, Cruyff Foundation, Evian, Exclusive Productions, GASSAN, Ketel ONE, Orange Yachting, The Society Shop, Veloretti en Vlaamsch Broodhuys, nogmaals bedanken voor hun bijdrage aan het succes van het ADC Tournament 2023. Elk van hen hoste een hole met een uniek element, wat het toernooi nog specialer maakte.

Porsche24.
Tot slot wil ik alle deelnemers bedanken die hebben meegedaan aan dit evenement. Jullie passie voor Porsche en golf heeft dit toernooi tot een groot succes gemaakt. En om op de hoogte te blijven van onze toekomstige golfevenementen, nodig ik jullie allemaal uit om Porsche24 te downloaden. Laten we samen blijven genieten van onze gedeelde passie voor Porsche en golf. Ik kijk er naar uit om jullie allemaal weer te zien bij ons volgend event!

Bedankt en tot snel,

Christophe Roels