Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Amsterdam is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Een fanatieke golf dag vol Porsche passie en gezelligheid.

08 juli 2024

Amsterdam, 08.07.2024.

Op donderdag 4 juli was Porsche Centrum Amsterdam weer terug met het Amsterdamse Drivers Club | Golf Tournament 2024. We brachten opnieuw gepassioneerde golfende Porsche-rijders en partners samen voor een onvergetelijke dag op de Amsterdamse Golfclub. Dit jaar was nog competitiever, sportiever en gezelliger, met prachtig weer als kers op de taart. Er stond een stevige wind, maar het zonnetje scheen en we mochten van geluk spreken dat het geen druppel heeft geregend.

Vanaf 11:00 uur arriveerden de eerste gasten geleidelijk en kregen zij de gelegenheid om te genieten van een heerlijk kopje koffie of thee om zich rustig voor te bereiden op het toernooi. Aansluitend konden de gasten warmdraaien, waarna het welkomstwoord volgde en de wedstrijdvorm werd uitgelegd.

Om 12:30 uur ging het toernooi van start! 76 deelnemers werden verdeeld over 18 holes en de wedstrijd kon beginnen. De sfeer zat er al vroeg in en er werd fanatiek gegolfd. Ook stonden onze 14 partners verdeeld over de holes. Bij bijna elke hole was er een klein intermezzo waar de deelnemers iets lekkers konden eten en drinken of meer konden leren over het merk. Ook werden er minigames georganiseerd bij verschillende holes en waren er natuurlijk fantastische prijzen te winnen. Twee felbegeerde Porsche golfbags met een Porsche Advanced Driving Training gingen naar het winnende team. Daarnaast hadden onze geweldige partners ook bijzondere prijzen in petto. Zo bood Ketel ONE de ‘Closest to the Bottle’ prijs aan, met als beloning een indrukwekkende 4,5L fles Ketel ONE vodka, en GASSAN bood een exclusief Tag Heuer golfhorloge aan bij de Neary Challenge.

Rond 17:30 uur kwam het golfen tot een einde en verzamelden alle deelnemers zich bij het clubhuis voor een heerlijke borrel. Tijdens de borrel was er zelfs de gelegenheid om een ijsbad van Renessence te ervaren. Toen alle scores geteld waren, was het tijd voor de prijsuitreiking en kon de BBQ beginnen. Een heerlijke afsluiting van een fantastische dag.

Partners.
Ik wil graag al onze partners, waaronder BOSS, Bisque, GASSAN, In2Golf, Ketel ONE, Lekker BOATS, Marie Stella Maris, NEXT, NockNock, Nolet, OGER, Only Friends, Renessence en Vlaamsch Broodhuys, bedanken voor hun bijdrage aan het succes van het ADC Tournament 2024. Elk van hen hoste een hole met een uniek element, wat het toernooi nog specialer maakte.

Blijf Verbonden met Porsche24.
Tot slot hebben wij veel plezier hebben gehad met het organiseren van deze mooie dag en willen we alle deelnemers bedanken voor hun enthousiasme en deelname. Uw passie voor Porsche en golf maakte dit toernooi tot een groot succes. Om op de hoogte te blijven van onze toekomstige golfevenementen, nodigen we u uit om Porsche24 te downloaden. Laten we samen blijven genieten van onze gedeelde passie voor Porsche en golf. We kijken ernaar uit om u allemaal weer te zien bij ons volgende event!